Cum o alintă Cătălin Măruță pe Andra. Detaliul nebănuit despre jurata Românii Au Talent de la PRO TV

Redacția IMPACT 22.05.2020, 19:33

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 15 ani și o căsnicie de poveste. Cele două vedete sunt foarte apreciate pentru familia frumoasă pe care și-au construit-o. În plus, au dat mereu dovadă de discreție în ceea ce privește viața lor personală, ceea ce a stârnit și mai mult curiozitatea fanilor. Însă, Andra a scăpat ceva din casă.

Cătălin Măruță are un alint deosebit pentru soția sa, Andra

Îndrăgita artistă a dezvăluit că soțul său o alintă „Bumbu” și tot ea a povestit că ideea i-a venit lui Măruță în momentul în care a purtat o coafură care lui i s-a părut ciudată. Acest lucru întâmplându-se pe la începutul relației lor. Așa că de atunci până și apropiații au început să o strige așa.

„Dumnezeu ştie cum am ajuns Bumbu! Cred că, prima dată, mi-a zis aşa, când aveam o coafură trăsnită. Mi-a plăcut, toată lumea a râs şi porecla a fost preluată la scară largă”, a dezvăluit Andra în urmă cu câțiva ani.

maruta, andra, alint, cuplu
Cătălin Măruță are un alint deosebit pentru soția sa, Andra

Între Cătălin Măruță și Andra nu a fost dragoste la prima vedere, povestesc aceștia. Cei doi s-au cunoscut în 2005 pe platourile de filmare ale emisiunii pe care acesta o modera la TVR 2, „Tonomatul de pe doi”, și care era produsă întocmai de iubita lui Cătălin de la aceea vreme, Iulia.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a mai dezvăluit Andra.

Cu timpul și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celelalt, iar în 2008 au făcut nunta. Apoi, au devenit pentru prima oară părinți. David, primul copil al cuplului a venit pe lume în 2011, iar în 2015 familia s-a întregit cu o fetiță, pe nume Eva.

Urmăriți Impact.ro și pe