SPECIAL

Cum ne afectează culorile viața și emoțiile. Albastrul ajută la tratarea durerilor

Stan Filon 08.04.2021, 20:25
Cum ne afectează culorile viața și emoțiile. Albastrul ajută la tratarea durerilor

Culorile sunt energie și ele ne influențează  viața, sentimentele, comportamentul,  dar și ne aduc noroc sau nu. Acestea nu  trebuie doar văzute, ci ele trebuie simțite.

Cum ne afectează culorile viața și emoțiile

În ziua de astăzi există terapia culorilor, acestea fiind folosite cu același succes că  și în marketing, design și alte arii. În astrologia Vedică, în funcție de harta personală, se recomandă diverse culori folosite în zilele planetelor respective pentru a le activa efectele pozitive. Însă, trebuie știut că dacă o planetă în harta personală este într-un punct malefic, acea culoare ar trebui evitată total, deoarece aduce lucruri nedorite.

Anul acesta griul metalic și  aqua blue sunt culorile favorite, dar să  vedem ce aduce fiecare culoare de baza pentru noi în general: Galben- Anxietatea poate fi provocată de prea mult galben, dar în același timp această culoarea folosită în ziua de Duminică ne atrage energia  Soarelui, iar asta ne da putere, ne face mai ambițioși și mai  carismatici.

Cum ne afecteaza culorile viata si emotiile
Cum ne afecteaza culorile viata si emotiile

Portocaliul energizează

Roșul este folosit în vestimentație pentru a stimula atât interesul persoanelor din jur, cât și pentru a crește activitatea cerebrală și  circulația sângelui. Marte este guvernatorul ei, ceea ce o face destul de periculoasă folosită în prea multe elemente de vestimentație, în casă, dar mai ales în prosoape și lenjerie.

Indigoul se ocupă în general de problemele pielii.

Portocaliul  este culoarea care îți permite să crești nivelul vibrației casei tale și în viața ta. Niște pernuțe de această culoare vor schimbă cu totul atmosfera și o vor energiza, iar  folosită în diverse accesorii de vestimentație Joia  îți poate aduce câștiguri financiare și armonia în viață sentimentală.

Albastrul te ajută să tratezi durerile, dar o lume în care ar există mai mult din această culoare ar fi una cu oameni mai corecți, pentru că această impune respectul pentru lege. Fiind culoarea lui Saturn, această îți aduce purtat Sâmbăta mai multă stabilitate, siguranță și echilibru financiar. Un mediu de lucru  în care este folosită această culoare stimulează creativitatea și încrederea în angajați.

Negrul este puternic și luxos

Negrul este cel mai folosit atunci când vine vorba de lucruri de lux, deoarece este puternic, misterios și elegant. Pe de altă parte, acesta este de asemenea culoarea karmei lui Saturn, ceea ce înseamnă si greutate, încărcare cu energie negativă sau blocaj dacă este folosit în exces. Negrul este frumos atunci când vine alături de culori deschise, calde.

Verdele este culoarea interacțiunii, a vieții și a mișcării. Dar  în același  timp această da siguranță, invidie și noroc. Această ajută la creșterea nivelului de asimilare a informațiilor și la o mai bună expresivitate și citire. Vindecă bolile ochilor și îți da  o capacitate mare de înțelegere a informațiilor.

Roz este culoare păcii, a sentimentelor și a feminității. Această te ajută să te relaxezi și să fii foarte creativ, plin de compasiune și bunătate.

Maro aduce conexiunea cu natură, puterea și securitatea. Dar în același timp, prea mult  maro duce la solitudine   și chiar plictiseală.  Este conservator  și  tradițional , dar  nu trebuie  folosit în exces.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...