Cum l-ar fi contrat Tudose pe Dragnea: „Dacă eşti aşa de bine văzut, ia-o, mă, pe Irina şi du-te la mall”

Alexandru Ioanid 21.05.2019, 20:53
Cum l-ar fi contrat Tudose pe Dragnea: „Dacă eşti aşa de bine văzut, ia-o, mă, pe Irina şi du-te la mall”

Mihai Tudose este al doilea premier pe care PSD l-a dat jos de la Palatul Victoria. Acum, face parte din formațiunea Pro România, iar colegii săi, aflați în campanie electorală, vin cu propriile dezvăluiri privind relația dintre Tudose și Dragnea.

Unul dintre cei care au vorbit despre relația dintre fostul premier Mihai Tudose și liderul PSD Liviu Dragnea este Adrian Țuțuianu. El a ocupat funcția de vicepreședinte al PSD, dar se numără printre cei care au lăsat partidul lui Dragnea pentru cel condus de Victor Ponta.

Adrian Țuțuianu a relatat un dialog care ar fi avut loc între Mihai Tudose și Liviu Dragnea.

„Mihai Tudose, în stilul lui mai bolovănos, la o discuţie în partid când încă nu plecasem, i-a spus (n.r.: lui Liviu Dragnea): «Băi, dacă eşti aşa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina şi du-te la mall. Că noi ne-am dus şi nu ne-a înjurat nimeni»”

Adrian Țuțuianu, membru Pro România

Adrian Țuțuianu, atacuri la adresa lui Liviu Dragnea

Adrian Țuțuianue e de părere că Liviu Dragnea este reticent în a vorbi în public în afara evenimentelor organizate de partid.

A făcut, în acest context, referire la mitingul PSD de la Târgoviște.

„Singura metodă prin care Liviu Dragnea poate vorbi public sunt evenimentele de partid. Mersul simplu pe stradă, prin sate şi prin oraşe sunt opţiuni excluse. Liviu Dragnea şi consultanţii lui ştiu că a ajuns la un nivel de insuportabilitate uriaşă. N-am văzut în viaţa mea atâţia poliţişti la fiecare intersecţie, sau poate am mai văzut o singură dată, când a venit Gabriel Oprea în Târgovişte şi erau pitiţi prin toate tufişurile, 6-7 poliţişti la fiecare intersecţie din oraş este inacceptabil, au fost oameni care mi-au spus că au avut nevoie de două ore să ajungă dintr-o parte în alta a oraşului pentru că nu au avut acces în nicio direcţie”, a declarat Ţuţuianu

Adrian Țuțuianu, membru Pro România

Urmăriți Impact.ro și pe