Cum l-a refuzat Maria Constantin pe Dan Bittman. Artistul i-a făcut avansuri, dar femeia n-a vrut să audă

Stan Filon 26.01.2022, 18:16

Maria Constantin a spus că celebrul Dan Bittman a curtat-o, dar cântăreața de muzică populară a recunoscut că l-a refuzat pe cântăreț. Frumoasa blondină a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a acceptat să răspundă unor întrebări incomode adresate de Bursucu, chiar dacă a stat puțin pe gânduri. Ce altă vedetă i-a făcut ochi dulci Mariei Constantin, vedeți în rândurile de mai jos.

S-a aflat cum l-a refuzat Maria Constantin pe Dan Bittman

Maria Constantin atrage privirile pe oriunde s-ar duce. La evenimente mondene se întâlnește cu multe celebrități, iar bărbații roiesc în jurul său. Recent, frumoasa interpretă de muzică populară a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, alături de Maria Cârneci. Bursucu a supus-o uni tir de întrebări indiscrete pe Maria Constantin, iar aceasta a decis să răspundă sincer.

„Spune numele persoanei publice care ți-a făcut avansuri și tu le-ai refuzat”, a fost una dintre întrebările indiscrete, la care Maria Constantin a stat puțin pe gânduri, înainte de a răspunde.

S-a aflat cum l-a refuzat Maria Constantin pe Dan Bittman
S-a aflat cum l-a refuzat Maria Constantin pe Dan Bittman

„Au fost avansuri frumoase”

„Dacă ar fi să mă iau după mesaje… Au fost și persoane publice. Câte nume să fie? Să zic, să nu zic? Zic… că oricum știe. Bine, eu le consider avansuri pentru că știu că sunt o… Unul dintre ei a fost a fost Dan Bittman. Dar și Cătălin Cazacu. Au fost avansuri frumoase, la modul că îmi ziceau că sunt foarte frumoasă, adică nu au făcut nimic deplasat. Ne-am întâlnit la diverse evenimente și au fost mai mult complimente. Nu aș putea să spun că a fost ceva deplasat”, a declarat Maria Constantin în emisiunea „Teo Show”.

Despre Maria Constantin și Cătălin Cazacu s-a scris în trecut că ar fi avut o idilă romantică, însă solista spune acum că nimic nu a fost adevărat, deoarece între ei nu s-a întțmplat nimic.

Are gânduri de măritiș

Maria Constantin se iubește acum cu un tânăr pe nume Robert. În presă s-a scris că blondina ar fi fost chiar motivul de divorț al lui Robert, însă spune că nu este deloc așa, dar recunoaște că s-au cunoscut când bărbatul era încă însurat. Mai spune că nu s-a întâmplat nimic între ei, până ce bărbatul nu a divorțat de soția sa. Relația dintre ei merge foarte bine, iar Maria Constantin se pare că vrea să se recăsătorească.

„Da, l-am cunoscut pe iubitul meu înainte de divorțul lui, dar doar l-am cunoscut. Nu a fost absolut nimic între noi. Ne-am cunoscut la un eveniment. Nu am avut niciun fel de relație până ce nu a existat divorțul. Vorbeam ca doi oameni… care discută. Eu eram liberă până la urmă. S-a clarificat”, a declarat Maria Constantin în emisiune.

Maria Constantin a mai fost căsătorită și are un băiețel din mariajul cu interpretul de muzică populară Ciprian Capotă. Povestea de dragoste a durat 5 ani, iar în urma ei s-a născut Codrin, care acum are 12 ani. Copilul a rămas alături de tatăl său.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...