Cum l-a păcălit George Copos pe Ion Țiriac. I-a dat un Trabant în loc de Mercedes

Badea Violeta 12.11.2022, 08:26
Cum l-a păcălit George Copos pe Ion Țiriac. I-a dat un Trabant în loc de Mercedes

George Copos este, fără îndoială, unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri de la noi din țară, având numeroase business-uri profitabile. Însă, acesta a devenit cunoscut datorită clubului FC Rapid București, al căruit patron a fost timp de două decenii. Nu de puține ori, afaceristul a fost contestat de suporterii alb-vişiniilor, fiind acuzat că este zgârcit și nu investește suficient în club. De curând, Bogdan Enoiu a povestit o întâmplare amuzantă în care George Copos şi Ion Ţiriac au acceptat provocarea unei partide de tenis.

Țeapa pe care a luat-o Ion Țiriac de la George Copos

Invitat în cadrul podcast-ului „Profu’ de Sport”, Bogdan Enoiu și-a amintit de o întâmplare amuzantă în care fostul patron al clubului de fotbal Rapid București şi Ion Ţiriac au acceptat provocarea unui meci de tenis. Miza era uriașă!

„Jucase cu Copos pe mașini, asta era miza. Țiriac face întotdeauna pariuri pe care le câștigă. Şi Copos a pierdut, bineînțeles. Și în loc să vină cu ce naiba avea el, BMW sau Mercedes, a venit cu un Trabant.

Și ăsta, Țiriac, s-a supărat foarte tare. Băi, s-a supărat îngrozitor! Bine, și George simpatic cu ideea cu Trabantul, dar Țiriac s-a supărat”, a pobestit Bogdan Enoiu, potrivit Gsp.ro.

Citește și Drama care i-a marcat copilăria lui Ion Țiriac. Cum a murit tatăl actualului miliardar!

George Copos
George Copos

Afacerile lui George Copos merg ca pe roate

De când s-a retras din fotbal, George Copos s-a concentrat doar pe afacerile sale din domeniul hotelier. Iar acestea merg mai bine ca niciodată.

Fostul patron al Rapidului deține compania ANA Hotels, una dintre cele mai mari de pe piaţa loca­lă, ce o­pe­rează ho­te­lurile A­thé­néé Pa­lace Hilton şi Crowne Plaza din București, dar şi hoteluri la mare şi în Poiana Braşov.

„Anul acesta vom atinge 91% din cifra înregistrată în anul 2019 în con­diţiile în care la A­thé­néé Palace Hilton şapte luni de zile am operat cu 132 de camere faţă de 283 de camere.

La toate celelalte hoteluri, de la mare şi de la munte am depăşit veniturile din 2019“, a declarat George Copos, proprietarul grupului hotelier Ana Hotels, potrivit celor de la ZF.

Citește și Scandările rasiste de la FCSB-Rapid pot aduce măsuri dure. Propunerea venită de la Csaba Asztalos!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...