Cum l-a hărțuit Cătălin Măruță pe Mihai Bendeac. Actorul a făcut totul public. ”Să nu mă mai suni”

Nicu Stan 04.08.2021, 08:28
Cum l-a hărțuit Cătălin Măruță pe Mihai Bendeac. Actorul a făcut totul public. ”Să nu mă mai suni”

Cum l-a hărțuit Cătălin Măruță pe Mihai Bendeac. Actorul a făcut totul public. ”Să nu mă mai suni”. Cătălin Măruță l-a lăsat pe Alex Velea și l-a luat în vizor pe îndrăgitul actor Mihai Bendeac. Acesta din urmă spune că se simte hărțuit de vedeta PROTV și spune că vrea să fie lăsat în pace.

Mihai Bendeac, hărțuit de Cătălin Măruță. ”Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur”

Cum l-a hărțuit Cătălin Măruță pe Mihai Bendeac. Actorul a făcut totul public. Nici bine nu s-a încheiat războiul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea, că prezentatorul de la PRO Tv este combatant principla într-un alt scandal.

Se pare că soțul Andrei supără din ce în ce mai multă lume, iar de data aceasta i-a venit rândul lui Mihai Bendeac să își strige nemulțumirea. Actorul a postat un clip pe rețelele de socializare în care anunță că prezentatorul de la PRO TV este mult prea insistent, ajungând chiar la hărțuire.

Maruta il vrea in podcast-ul sau pe Mihai Bendeac
Maruta il vrea in podcast-ul sau pe Mihai Bendeac

Cătălin Măruță îl vrea ca invitat pe Mihai Bendeac

Mai exact, Mihai Bendeac a spus că a fost invitat de către Cătălin Măruță în podcast-ul său. Însă atunci când actorul a refuzat, prezentatorul de la PRO TV nu a acceptat refuzul și a continuat să îl preseze pe juratul de la iUmor să vină. Astfel, după numeroase apeluri și insistențe, Mihai Bendeac nu a mai suportat și a răbufnit pe rețeaua de socializare.

„M-a invitat acum două luni de zile la podcast-ul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu…

Mihai Bendeac nu vrea

Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, băi, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu frumos! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur, pe tine te sun!”, a spus Mihai Bendeac, pe contul lui de Instagram.

Chiar dacă refuzul lui Mihai Bendeac a fost unul categoric, Cătălin Măruță nu a înțeles mesajul și a continuat. În acest fel, actorul a ajuns la limita răbdării și chiar a spus că va apela la ajutorul autorităților dacă nu va fi lăsat în pace.

Amenințări cu poliția

”Băi Cătăline, mă duc la poliție, mă jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică, să-mi bag p***!”, a mai spus Mihai Bendeac.