Cum îţi influenţează viaţa urmele din palmă. Mihai Voropchievici, totul despre semnele destinului

Stan Filon, Radu Oprișan 24.04.2021, 22:20
Cum îţi influenţează viaţa urmele din palmă. Mihai Voropchievici, totul despre semnele destinului

Află și tu cum îţi influenţează viaţa urmele din palmă! Celebrul numerolog Mihai Voropchievici se pare că se pricepe foarte bine și la chiromanţie, care este arta prezicerii viitorului unei persoane pe baza liniilor din palme. Este o practică foarte veche, apărută în Grecia Antică și preluată în India, China, Siria și Egipt. S-a răspândit apoi în toată lumea, purtată de nomazi.

Cum îţi influenţează viaţa urmele din palmă

Chiar dacă nu vă vine să credeți, în palmă sunt foarte multe semne care vorbesc despre viitorul nostru și rolul nostru pe acest pământ. Ele sunt acolo, trebuie doar să știi să le interpretezi. Sunt pătrățele, steluțe, triunghiuri, romburi, grătare, linii. Este foarte important sub care deget se află fiecare. Este o adevărată artă, despre care a vorbit Mihai Voropchievici.

”Este un triunghi mai lărgit, nu este chiar perfect. Să nu se aştepte cei de acasă să găsească acele forme trase la riglă. Sunt o multutidine de astfel de romburi, de stele, de liniuţe şi ele vin cu rezolvarea lor. Unul dintre cele mai importante este acel romb sau pătrat. Există două tipuri: pătrate protectoare, dacă există pe linia capului, şi asta te ajută la dezvoltarea personală. Dar există şi pătrate mai puţin protectoare, care semnifică restricţii şi limitări.

Cum iti influenteaza viata urmele din palma
Mihai Voropchievici (foto) iti spune cum iti influenteaza viata urmele din palma

Ce semnifică pătratele din palma noastră

Acele pătrate se încadrează astfel: prin centrul lor trece linia vieţii sau linia capului. El se încadrează şi la interior trece acea linie, a vieţii, iar acolo e cu totul altceva. E o restricţie. În cazul în care este pregnant, se vede foarte bine, trebuie să te pregăteşti pentru că va urma un moment mai dificil.

În general, el se poate să nu se încadreze, să aibă o latură care nu se termină şi atunci apar întârzieri în ceea ce îşi propune persoana respectivă. Acele cruci care apar în palmă, pot apărea unde nu te aştepţi. Poate fi chiar şi o steluţă pentru că este plasată chiar între arătător şi degetul mijlociu. Primul deget e Jupiter şi Saturn.

Aici sunt anumite lucruri mai puţin pozitive. Există posibilitatea ca o persoană să aibă parte de un accident. Nu un accident care să îi curme viaţa, ci o situaţie neplăcută. În general, steaua, dacă e să o pui ca semn pozitiv, este când apare pe un singur deget. Dar când apare între doi munţi, între două degete, nu e aşa. În funcţie de degetul pe care apare. Dacă apărea pe degetul arătător, persoana putea să obţină o funcţie de conducere. Cel mai benefic este dacă steluţa apare sub degetul arătător. Situată în altă parte a mâinii, steaua indică situaţii în care persoana nu poate face faţă unei situaţii”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Ai un triunghi în palmă? Vezi ce semnifică acesta

Numerologul a vorbit și despre semnificați triunghiurilor care apar în palmele unora dintre noi. ”Triunghiul e postat în marile patrulatere, exact în podul palmei. E un triunghi mare, un semn pozitiv. Persoana va avea succes în carieră într-un domeniu ştiinţific sau creativ.

Şi cum forma mâinii respective indică nişte degete pătrate, tipicare, şi vedem că podul palmei este mai lung decât degetele, persoana are o uriaşă limpezime a minţii. Triunghiul din imagine e poziţionat acolo, un pic înspre muntele Venus, şi atunci persoana respectivă va face şi o căsătorie fericită. Este o mână mai mult de doamnă, de femeie. În general, triunghiurile arată că persoana care posedă acest triunghi are o minte ageră şi poate înţelege uşor toate componentele unor situaţii de-a lungul vieţii. Foloseşte foarte mult logica şi poate să depăşească orice situaţie”, a mai spus numerologul.