Cum își spionează Oana Roman soțul atunci când pleacă de acasă. A apărut prima imagine

Ioana Bucur 10.08.2022, 18:27
Cum își spionează Oana Roman soțul atunci când pleacă de acasă. A apărut prima imagine

Se spune că atunci când pisica nu e acasă, șoarecii joacă pe masă, însă nu este cazul în cuplul Oana Roman și Marius Elisei. Vedeta a plecat într-o vacanță scurtă pe litoralul românesc alături de fiica ei, Isabela, însă nu uită să mai verfice, din când în când, și ce se întâmplă în vila din București. Fiica fostului premier a publicat o imagine surprinzătoare în mediul online, dezvăluind cum își „spionează” soțul și câinii.

Oana Roman trece prin momente dificile

Oana Roman trece prin momente cumplite. Cu câteva zile în urmă, a dezvăluit celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că mama sa, Mioara Roman, a ajuns de urgență la spital, după ce a căzut și s-a lovit destul de serios. Din fericire, starea acesteia s-a stabilizat, rămânând totuși sub supravegherea medicilor în zilele următoare.

„Mama a trecut ieri printr-un moment foarte dificil. Ea nu mai are echilibrul pe care îl avea. Într-o fracțiune de secundă s-a împiedicat și s-a lovit foarte rău, chiar dacă a primit ajutor imediat. Lucrul ăsta se poate întâmpla oricui. Ne-am speriat foarte rău. Din fericire doctorii au spus că a avut un înger păzitor, nu are leziuni interne, nu are nimic la cap, la creier, are doar niște leziuni externe, pentru care se va recupera o perioadă.

Doctorii mi-au spus că astăzi este înspre bine. Este conștientă, lucidă, cooperantă. Va necesita o perioadă de recuperare pentru că are niște leziuni externe foarte serioase. Probabil că o vom transfera într-un alt spital pentru mai multe investigații și un anumit tip de recuperare. Mâine mă voi ocupa de acest lucru.”, a explicat Oana Roman pe contul său de Instagram.

Cum își spionează Oana Roman soțul atunci când pleacă de acasă. A apărut prima imagine

„Între timp, acasă…”

După ce a predat ștafeta surorii sale, Catinca, Oana Roman a plecat cu Isabela la mare, într-o excursie scurtă pe care o aveau deja programată de ceva vreme.

Din vacanță, vedeta a postat o imagine de acasă. Așa cum se întâmplă în cazul multor români care locuiesc la vilă, locuința Oanei Roman este monitorizată de o firmă de securitate, fiecare colț fiind sub raza de acțiune a unei camere de filmat ce poate fi accesată de oriunde, cu ajutorul telefonului.

Se pare că după ce a dormit un pic la prânz, fiica fostului premier a vrut să vadă ce se întâmplă acasă, tabloul ce i-a apărut pe ecranul telefonului arătându-i pe Marius Elisei și cei doi câini ai familiei odihnindu-se.

„Am dormit o oră și tare bine a fost. Între timp, acasă… se doarme la greu”, a scris Oana Roman în descrierea imaginii publicate pe Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...