Cum îşi pregăteşte Florin Cîţu cafeaua în fiecare dimineaţă. Clipul face senzaţie pe reţelele de socializare

Iancu Andreea 14.12.2021, 08:13
Cum îşi pregăteşte Florin Cîţu cafeaua în fiecare dimineaţă. Clipul face senzaţie pe reţelele de socializare

Sunt puține aspecte care se cunosc despre viața personală a lui Florin Cîțu, dat fiind faptul că politicianul s-a aflat timp de aproximativ un an de zile în fruntea Guvernului iar statutul de prim-ministru cere o anumită etichetă. Totuși, în încercarea de a fi aproape de toate grupele de electorat, actualul șef al PNL este destul de activ în mediul online, în special pe platforma de socializare Instagram, unde obișnuiește să posteze diferite fragmente video inedite. De curând, Florin Cîțu a dezvăluit astfel cum își pregătește cafeaua. Președintele liberalilor a făcut senzație cu acest clip, prin care și-a dorit să întărească pasiunea pentru cafea, dar și pentru meseria pe care și-a ales-o.

Florin Cîțu a dezvăluit cum își pregătește cafeaua

Blamat de unii, apreciat de alții, Florin Cîțu este un personaj în politica românească, numărându-se printre politicienii tineri, aflați în plină ascensiune. După ce a ocupat fotoliul de Ministru al Finanțelor, acesta a reușit să ajungă la scurt timp în fruntea Executivului, devenind, pentru scurt timp, premierul României. Dincolo de statutul de demnitar, Florin Cîțu este în esență un om ca oricare altul, cu pasiuni și preferințe, pe care le mărturisește uneori pe internet. De curând, politicianul a uimit după ce a postat un clip în care dezvăluie cum își pregătește cafeaua în fiecare dimineață.

Florin Cîțu este activ în mediul online, obișnuind să posteze destul de des pe Instagram și Facebook. Atunci când nu analizează scena politică sau nu transmite mesaje importante pentru cetățeni, Florin Cîțu se bucură în tihnă de o cafea bună și proaspătă. Într-un clip postat în secțiunea Insta Stories, liderul PNL s-a filmat în timp ce făcea cafeaua, lăsând pe fundal o melodie cu un mesaj clar. Iubitor de muzică bună, Florin Cîțu a alăturat cafelei piese „I am on vacation” a trupei Dirty Heads, de altfel celebră pe rețelele de socializare.

 A-a-aye, I’m on vacation Every single day cause I love my occupation A-a-aye, I’m on vacation If you don’t like your life, then you should go and change it (n.r. „Sunt în vacanță, în fiecare zi, pentru că îmi iubesc meseria”), a fost fragmentul piesei postate de Florin Cîțu.

Fostul premier, deghizat în Superman

Nu este pentru prima dată când Florin Cîțu împărtășește cu admiratorii săi filmulețe inedite, diferite de eticheta de politician. În luna septembrie, înainte de Congresul PNL, prin care a fost stabilită poziția sa în fruntea partidului, fostul premier a postat un clip în care apare în postura de Superman. Videoclipul, catalogat de unii ca fiind bizar, îl înfățișează pe Florin Cîțu cu puteri de super-erou.

Acesta pare să salveze un avion de la prăbușire, pentru ca apoi să iasă din apă și să rostească replica „Are you coming?” (n.r. „Vii cu mine?”). Clipul, care stârnea multă vâlvă la acea vreme, este însoțit de textul „Tehnologia asta” și îl înfățișeaz pe „Superman-Cîțu” în câteva secvențe cum zboară și oprește un avion aflat în cădere.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...