Cum își câștigă Vladimir Putin popularitatea în Rusia. Emisiunea la care ia parte președintele

Stan Filon, Narcisa Tomulescu 21.06.2021, 15:40
Cum își câștigă Vladimir Putin popularitatea în Rusia. Emisiunea la care ia parte președintele

După ce s-a făcut că nu aude o întrebare buclucașă la Summitul de la Geneva, Vladimir Putin a anunțat acum că va răspunde întrebărilor venite din partea populației! Președintele va participa la o emisiune unde va primi întrebări adresate de oamenii de rând, lucru care i-ar putea crește popularitatea.

Iată cum își câștigă Vladimir Putin popularitatea în Rusia

Kremlinul a anunțat că preşedintele rus Vladimir Putin intenţionează să găzduiască o sesiune de dialog public pe 30 iunie. Emisiunea va fi organizată chiar cu câteva luni înainte de alegerile parlamentare, a anunţat guvernul duminică, potrivit DPA.

Ei bine, cetăţenii pot trimite întrebările lor prin telefon sau online pentru emisiunea ”Linie directă cu Vladimir Putin”. Emisiunea respectivă se va axa probabil pe alegerile parlamentare care vor avea loc pe 19 septembrie, iar emisiunea care va cuprinde sesiunea de întrebări ale populației şi răspunsurile date de Vladimir Putin urmează să fie difuzată de mai multe televiziuni şi posturi de radio.

Cum isi castiga Vladimir Putin popularitatea in Rusia
Cum isi castiga Vladimir Putin popularitatea in Rusia

În 2019 a răspuns la 80 de întrebări

Președintele Vladimir Putin a fost aspru criticat la această emisiune, unde a participat și în anul 2019. Vladimir Putin a stat atunci în direct timp de nu mai puțin de 4 ore, pentru a răspunde la cel puțin 80 de întrebări. Anul trecut, emisiunea nu a mai avut loc din cauza protestelor destul de violente.

Se pare că nici anul acesta nu va scăpa de critici, mai ales după ultimele evenimente privind arestarea lui Alexei Navalnîi, care a dus la proteste foarte violente, care au durat zile la rând și în timpul cărora au fost arestați mii de manifestanți. Așadar, sondajele arată că şi în acest an există un nivel ridicat de nemulţumire în rândul publicului înainte de vot, conform Agerpres. Rămâne de văzut dacă va ajunge la liderul de la Kremlin vreo întrebare legată de soarta disidentului rus.

Recent, Vladimir Putin a participat la Sumitul organizat la Geneva pentru el și omologul său american, Joe Biden. În timpul întâlnirii, o jurnalistă l-a întrebat pe Putin ”de ce se teme atât de tare de Alexei Navalnîi”. Putin s-a făcut că nu a auzit întrebarea, însă aceasta a ajuns la urechile lui Joe Biden, care s-a uitat la jurnalistă și i-a împărtășit un zâmbet larg.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...