Cum încearcă şefii de la Antena 1 să îl facă pe Dan Negru să se răzgândească în privinţa plecării. Detalii din culise (Exclusiv)

Stan Filon 24.01.2022, 17:55
Cum încearcă şefii de la Antena 1 să îl facă pe Dan Negru să se răzgândească în privinţa plecării. Detalii din culise (Exclusiv)

Dan Negru se pare că nu și-a revenit încă după „bătaia” încasată în noaptea de Revelion de la Pro TV, după zeci de ani în care a fost campion, așa că s-a zvonit că ar vrea chiar să părăsească Antena 1. Vedeta de televiziune se află în tratative foarte avansate, deja, cu o altă televiziune din România, însă șefii Antenelor încearcă să-l facă să se răzgândească.

Cum vor șefii Antenelor să îl facă pe Dan Negru să renunțe la demisie

Dan Negru vrea să plece de la Antena 1 și chiar se află în discuții avansate cu șefii unei alte televiziuni. După ce a anunțat că a renunțat deja la celebrul concurs cu măști la petrecerea din noaptea de Revelion, după ani de zile în care fost „Regele Revelioanelor”, Dan Negru se pare că vrea să renunțe la toate proiectele pe care le are la Antena 1, doar pentru a și le pune în practică la o nouă televiziune.

Potrivit informațiilor obținute de Impact.ro, Dan Negru se află în tratative foarte avansate cu conducerea Kanal D, care de-abia îl așeaptă pe prezentatorul de emisiuni. Șefii Antenelor nu vor să renunțe însă la vedeta lor, așa că încearcă să facă tot posibilul să îl atragă cu noi și noi propuneri de emisiuni. Sursele noastre vorbesc însă și despre un adevărat război între angajații vechi din Antene și cei noi, veniți pe salarii mai mari, de la Pro TV.

Cum vor sefii Antenelor sa il faca pe Dan Negru sa renunte la demisie
Cum vor sefii Antenelor sa il faca pe Dan Negru sa renunte la demisie

Tratative avansate cu o altă televiziune

„Dan Negru se află azi în tratative cu Kanal D, încă nu a semnat contractul, e o chestiune de ore, azi decide. Pe de altă parte, Antena 1 insistă ca el să rămână, este vedeta lor de bază. Însă de la Antena 1 vor să plece mai multe vedete din cauza bisericuțelor formate din cei care au venit de la PRO TV și din cei vechi din Antena 1. Sunt mai multe conflicte profesionale, este obositor pentru toate vechile vedete ale trustului să lucreze în tensiune”, ne-au declarat surse din cadrul Antena 1.

Se pare că nu este liniște deloc la Antena 1. S-au format „bisericuțe” între amgajații vechi și cei noi, veniți pe salarii mult mai mari de la rivalul Pro TV. Ultimii veniți se pare că sunt mult mai apreciați de către conducere, care îi și promovează intens.

„Cei veniți din PRO TV sunt tratați ca niște prinți, ca niște salvatori care au venit să ridice audiențele trustului, se spune că au salarii cu mult mai mari decât vechii angajați”, ne-au mai declarat aceleași surse din Antena 1.

Așadar, angajații vechi din Antena 1 sunt revoltați de felul în care sunt tratați și chiar au vorbit despre demisie. printre ei se numără și Cristi Brancu, Mihai Morar, dar și Pepe.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...