VIDEO EXCLUSIV

Cum îl răsplătește Oana Zara pe Bebe Cotimanis, tăticul ei din serialul Lia, pentru sfaturile de aur, de la filmări: „Facem schimb.” VIDEO EXCLUSIV

Simona Ecovoiu 20.03.2023, 17:12

Oana Zara, una dintre cele mai frumoase actrițe din noua generație, a dovedit, într-un timp relativ scurt, că este și foarte talentată. Ea ne-a povestit, exclusiv pentru Impact.ro, despre relația de suflet, pe care o are, pe platourile de filmare ale serialului ”Lia” (Antena 1), cu Bebe Cotimanis, tatăl ei, din producția tv de succes: ”E o onoare să joc alături de el!”. Când se mărită Oana Zara cu Bogdan Medvedi, iubitul ei? Iată ce răspuns ne-a oferit solistul.

Oana Zara, despre Bebe Cotimanis: ”Se poartă cu mine ca și cum aș fi fata lui”

În serialul „Lia”, Oana Zara este Dana Pescaru, fiica lui Marcel, rol interpretat de Bebe Cotimanis. Ea recunoaște că beneficiază de un real ajutor, la filmări, din partea colegului ei, experimentatul Bebe Cotimanis, cel care, preț de peste 20 de ani, a fost și Vocea PRO TV.
Actrița ne-a vorbit despre colaborarea cu marele actor.

El nu numai că o îndrumă profesional, dar o și răsfață cu bunătăți din cămară: ”Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect, să vă uitați la serialul ”Lia”, în fiecare joi, de la ora 20.30, pe Antena 1. Pentru mine, e o onoare să joc alături de Bebe și mă bucur că s-a întâmplat asta fix după ce am absolvit Facultatea de Actorie.

Avem o relație foarte specială, se poartă cu mine ca și cum aș fi fata lui, îmi dă mereu sfaturi. Chiar și în secvențele pe care nu le avem împreună, dacă se întâmplă să fie acolo, tot timpul mă trage de mânecă și îmi zice: ”Uite, aici, așa!”. Chiar zilele trecute mi-a adus suc de mere, de la el, de la Periș.

Facem schimb, eu îi aduc zacuscă, dar și dulceață de ardei iute, de la mama. Bebe e un actor genial și foarte generos și mă bucur mult de colaborare. Muncim mult pentru serial. De obicei, filmăm 12 ore, depinde de secvențe”, ne-a declarat Oana Zara, exclusiv pentru Impact.ro.

Ce spune iubitul ei, Bogdan Medvedi, despre colaborarea cu Adi Sînă

Oana Zara a venit, la premiera filmului ”Shazam”, de la Cinema Afi Cotroceni, însoțită de iubitul ei, Bogdan Medvedi, fost solist în trupa Maxim, cel care, în 2014, a dat lovitura cu piesa ”Sărutări criminale”, compusă de Adi Sînă.

Videoclipul a adunat 23 de milioane de vizualizări pe YouTube. Bogdan, și fost concurent la ”X Factor”, ne-a vorbit despre Adi Sînă, ”tăticul” formației Maxim: ”Nu mai suntem legați printr-un contract, din când în când, colaborăm, facem sesiuni împreună. Poate, cine știe, vine și o piesă făcută de mine și de el”, ne-a declarat Bogdan, exclusiv pentru Impact.ro.

Citește și Bebe Cotimanis a dat lovitura de când a plecat de la Pro TV. Din ce face bani celebrul actor. EXCLUSIV!

Bat clopotele de nuntă, după 8 ani? Bogdan: ”Mingea e în terenul meu!”

Oana și Bogdan se iubesc de 8 ani, dar încă nu se anunță și o oficializare a poveștii lor de dragoste. Iată ce ne-a răspuns solistul, când l-am întrebat dacă a cerut-o de soție pe frumoasa actriță: ”Suntem de 8 ani împreună, dar încă n-am cerut-o.

Mingea e în terenul meu, urmează”. Și, ca să ne facem o idee privind stadiul relației lor, i-am întrebat ce îi enervează unul la celălalt, care e cel mai gelos, dar și cine prăpădește cei mai mulți bani.

Oana ne-a oferit varianta ei: ”Eu cred că sunt mai geloasă, dar nu trag cu urechea la ușă, mai mult, așa, în glumă. Cu telefoanele, însă, nu avem treabă.

Eu cheltuiesc cei mai mulți bani, pe creme, pe farduri, pe make-up, da. Iar cel mai mult mă enervează la Bogdan că stă prea mult în duș. Când intră în duș îl las, parcă l-a uitat cineva acolo”.

Iar Bogdan a complet-o: ”Pe mine, cel mai mult mă enervează că Oana întârzie foarte des. Atunci când e la job nu întârzie, pe mine mă enervează că întârzie la întâlnirile cu mine”.

Video: Daniel Bălan

Citește și Rolul inedit pe care îl joacă Bebe Cotimanis. Ce se întâmplă în culisele serialului de la Antena 1!

Urmăriți Impact.ro și pe
Simona Ecovoiu
Este reporter special în departamentul Exclusiv al Impact.ro. Absolventă a Liceului de Filologie-Istorie și a Facultății de Sociologie, a debutat în presa scrisă la Evenimentul Zilei, apoi a...