Cum îl răsfaţă Corina pe Laurenţiu Reghecampf: „Cât eşti de frumos”

Ana Anitoiu 09.12.2021, 23:55
Cum îl răsfaţă Corina pe Laurenţiu Reghecampf: „Cât eşti de frumos”

A ieșit la iveală cum îl răsfață Corina Caciuc pe Laurenţiu Reghecampf. Amanta însărcinată a antrenorului Universității Craiova a vorbit despre relația ei cu fostul partener de viață al impresarei Anamaria Prodan, iar el a promis că își va proteja iubita de toate atacurile la adresa ei și a dezvăluit cum se simte alături de ea.

Laurențiu Reghecampf, despre Corina Caciuc

Antrenorul Universității Craiova nu se mai ascunde. Laurențiu Reghecampf a participat alături de Corina Caciuc la o ședință foto de sărbători. Cei doi s-au lăsat fotografiați ca o familie, în contextul în care așteaptă un copil împreună, chiar dacă nu sunt căsătoriți.

„Este femeia lângă care simt că sunt iubit. Mă împlinește. O voi proteja pe Corina de toate atacurile, îmi voi proteja familia”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit fanatik.ro.

Cum il rasfata Corina pe Laurentiu Reghecampf
Laurentiu Reghecampf si Corina Caciuc

Cum îl răsfaţă Corina Caciuc pe Laurenţiu Reghecampf

La rândul ei, Corina Caciuc a spus câteva vorbe despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf, care și-a anunțat recent divorțul de Anamaria Prodan, precizând că nu se va „dezice” niciodată de căsnicia pe care a avut-o cu impresara.

„Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense. Cât ești de frumos”, a spus Corina Caciuc. „Câr ești de frumos!”, l-a lăudat ea pe Laurențiu Reghecampf în timpul ședinței foto.

Anamaria Prodan, dată în judecată de amanta lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a anunțat recent la Realitatea Sportivă că a fost dată în judecată de amanta lui Laurențiu Reghecampf. Corina Caciuc a acuzat-o că a folosit pozele familiei sale de pe Facebook.

„M-a dat în judecată o domnișoară, că am folosit pozele de pe Facebook ale familiei respective, că domnișoara respectivă nu a vrut să ajungă cunoscută, niciodată. Mi-am permis să iau pozele. Este vorba despre amanta soțului meu.

M-a dat în judecată că nu aveam voie să folosesc poze publicate pe Facebook, deci publice. Nu am voie să pronunț numele lui Reghecampf. Domnișoara apare cu mâna la burtică alături de Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan.

Impresara i-ar fi făcut o ofertă de nerefuzat lui Kamara, după ce artistul a povestit că a avut o relație sporadică cu actuala iubită a antrenorului Universității Craiova, pe vremea când ea era încă elevă. Corina Caciuc ar fi ținut să-l cunoască după un spectacol de-al său. Vezi și dezvăluirile lui Kamara despre iubita lui Laurențiu Reghecampf! Cântărețul a precizat că nu a avut sentimente pentru ea.

Urmăriți Impact.ro și pe