Cum îl răsfaţă Andra pe David de ziua lui. Imaginile care demonstrează ce mamă bună e vedeta

Andra Daoud 16.03.2022, 17:34

În urmă cu exact 11 ani, cântăreața Andra devenea mamă pentru prima dată. Fiul ei cel mare, David, a învățat-o ce înseamnă iubirea de mamă, iar astăzi, când băiatul și-a sărbătorit ziua de naștere, artista i-a făcut o urare emoționantă și l-a răsfățat cum a știut mai bine. Ce i-a transmis Andra fiului ei la primele ore ale dimineții și cum și-au început ziua.

Cum îl răsfață Andra pe David de ziua lui

Dincolo de a fi o artistă de succes, Andra este o femeie fericită și împlinită pe plan personal. Vedeta a declarat în repetate rânduri că familia este totul pentru ea, iar copiii sunt cea mai mare slăbiciune a sa. Acest lucru se vede în toate postările cu cei mici, cu atât mai mult atunci când este o ocazie specială, ca astăzi.

David, fiul cel mare al artistei și al lui Cătălin Măruță, împlinește 11 ani. Părinții lui au avut grijă să aibă o aniversare de neuitat, iar câteva momente din ziua specială au fost surprinse și postate de Andra pe Instagram. Cântăreața s-a fotografiat alături de băiatul ei și i-a transmis un mesaj emoționant.

Primul care mi-a spus mama și primul care mi-a arătat că atunci când crezi că iubești la maximum, de fapt mai poți să iubești un pic. Iubirea este infinită! La multi ani, David!”, a scris artista în dreptul câtorva imagini cu ea și fiul său.

Postarea a adunat peste 20.000 de aprecieri în câteva ore, iar comentariile cu „La mulți ani!” au curs.

Cum îl răsfaţă Andra pe David de ziua lui. Imaginile care demonstrează ce mamă bună e vedeta
Andra i-a făcut o urare emoționantă lui David, de ziua lui

Ce a făcut Andra pentru băiețelul ei

Pentru că ziua de miercuri a fost una specială în familia Măruță, Andra și Cătălin au mers împreună să îi ducă la școală în această dimineață pe sărbătoritul zilei, David, și pe sora lui, Eva. Cătălin Măruță a surprins într-un story momentul, iar mai târziu Andra s-a confesat celor care o urmăresc pe Instagram:

Gata, i-am lăsat pe copii la școală. Astăzi este o zi emoționantă pentru noi și o zi specială pentru că e ziua lui David și acum 11 ani eram la maternitate. E o zi emoționantă pentru mine, pentru că văd cât a crescut, e aproape cât mine! Să ne trăiască copiii, să fie sănătoși, pentru că asta e cel mai important!”, a transmis artista.

La rândul său, Cătălin Măruță a ținut să transmită public cât de mult înseamnă fiul lui pentru el și i-a spus „La mulți ani!” și pe Instagram. Prezentatorul s-a fotografiat cu David în mașină, când l-a dus la școală, și a publicat imaginile pe internet, iar în dreptul lor a scris: „La mulți ani, David! În fiecare zi ne înveți pe noi cât de frumoasă este lumea când ești părinte. Te iubesc!”.

Urmăriți Impact.ro și pe