Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Astrologii au spus clar, e important să ţii cont de aceste detalii

Ana Anitoiu 06.01.2022, 17:50
Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Astrologii au spus clar, e important să ţii cont de aceste detalii

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. În cazul în care îți dorești o relație cu un bărbat care se încadrează în standardele tale, este important să ții cont de unele detalii importante. Conform astrologilor, fiecare nativ în parte are unele slăbiciuni. Dacă unii sunt atrași mai ales de aspectul fizic fără cusur, în cazul altora nici nu încape vorba despre atracție în lipsa unor anumite trăsături de caracter.

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Berbec și Taur

Berbec

Dacă vrei să cucerești un bărbat în zodia Berbec trebuie, în primul rând, să ai mare grijă de imaginea ta. Nativii acestei zodii observă imediat până și cele mai mici detalii, fără să facă vreun efort în acest sens. Dacă li se pare că aspectul fizic al cuiva lasă de dorit, nici nu încearcă să afle mai multe despre acea persoană. În plus, ei adoră să primească complimente, așa că nu trebuie să te abții să-l lauzi.

Taur

În cazul în care ți-a căzut cu tronc unul dintre bărbații din zodia Taur, este bine să știi că pentru ei sunt extrem de importante două lucruri atunci când își caută partenere: să existe atracție fizică, dar și un simț al umorului dezvoltat. În afară de aceste detalii, acești nativi apreciază gesturile mici, dar semnificative.

Cum il cuceresti in functie de zodie
Fiecare barbat este atras de anumite trasaturi, in functie de zodie

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Gemeni și Rac

Gemeni

Bărbații născuți în zodia Gemeni sunt extrem de carismatici și obișnuiesc să fie în centrul atenției, oriunde s-ar afla. Dacă vrei să ai o relație cu un astfel de om, trebuie înainte de orice altceva să nu dai dovadă de gelozie sau caracter posesiv, ci de inteligență, simț al umorului și cultură generală, ce să completeze un aspect fizic plăcut.

Rac

Bărbații născuți în zodia Rac știu exact ce își doresc de la partenerele lor. Dacă vrei să-l cucerești pe unul dintre ei, trebuie să-i inspiri bunătate, să fii empatică și să ai puterea de a lua decizii, uneori și pentru el. Un astfel de nativ detestă extravaganța și lucrurile făcute forțat, precum și nevoia de validare din partea altor oameni.

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Leu și Fecioară

Leu

De obicei, bărbații născuți în zodia Leu nu reușesc să le reziste femeilor frumoase. Dacă vrei să-l atragi pe unul dintre ei, este suficient să te coafezi, să te îmbraci cu o ținută ce să te pună în valoare și să-l privești direct în ochi, deoarece un astfel de nativ are o slăbiciune pentru persoanele cu un caracter puternic.

Fecioară

Bărbații Fecioară nu pun foarte mare preț pe aspectul fizic. Pentru ei contează ca posibilele partenere să fie îngrijite și carismatice. Ceea ce cântărește cel mai mult pentru acești nativi sunt calități precum inteligența, ambiția și devotamentul. Acestea sunt trăsăturile pe care trebuie să i le demonstrezi unui om din acest semn zodiacal dacă îți dorești o relație cu el.

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Balanță și Scorpion

Balanță

În cazul în care vrei să cucerești un bărbat din zodia Balanță, ai o misiune dificilă. Este greu să îi atragi atenția unui astfel de nativ, dar și mai greu este să i-o păstrezi. Ca să reușești, trebuie să îi zâmbești aproape tot timpul, să fii carismatică și să ai simțul umorului, fără să încerci să forțezi lucrurile, pentru că el va simți.

Scorpion

Bărbații în zodia Scorpion sunt persoane radicale. Ei văd lucrurile în alb și negru și nu sunt adepții jumătăților de măsură. Dacă îți dorești o relație cu unul dintre ei, trebuie să te potrivești cu adevărat cu el în privința intereselor și a nivelului de cunoștințe, dar și să existe între voi o atracție firească și de necontestat. Un prim pas ca să-i atragi atenția ar fi să-i ceri sfaturi cu privire la un domeniu în care el este as.

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Bărbații născuți în zodia Săgetător sunt atrași de femeile pozitive și naturale. Ei se îndepărtează de persoanele care vor să pară altfel față de cum sunt cu adevărat. În plus, ei adoră să călătorească și să exploreze. Astfel, dacă ai aceleași interese, lucrurile ar putea funcționa de la sine. Vezi și care sunt cele mai infidele zodii!

Capricorn

Ca să cucerești un Capricorn trebuie neapărat să fii o persoană ocupată și interesată de succesul pe plan profesional, căreia îi place să fie independentă din punct de vedere financiar și care preferă să se bazeze aproape mereu pe forțele proprii.

Cum îl cucereşti în funcţie de zodie. Vărsător și Pești

Vărsător

În cazul în care vrei să cucerești un bărbat născut în zodia Vărsător, tot ce trebuie să faci este să-l sfidezi. El încearcă mereu să dețină controlul, dar sunt intrigați atunci când cineva nu este de acord cu ei. În plus, este foarte atras de naturalețe.

Pești

Bărbații născuți în zodia Pești sunt atrași în general de femeile frumoase care dau dovadă de ambiție. Principala trăsătură de care ei fug întotdeauna este iresponsabilitatea. Astfel, dacă vrei să-l cucerești pe unul dintre ei, tot ce trebuie să faci este să îi demonstrezi că știi de vrei de la viață și că îți pui mintea la contribuție ca să-ți îndeplinești obiectivele. Vezi și ce fac zodiile când sunt îndrăgostite!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...