Cum îl cheamă pe C.R.B.L. în realitate. Puţini ştiu acest detaliu despre concurentul de la Survivor

Andra Daoud 09.02.2022, 10:55

C.R.B.L. a devenit cunoscut alături de trupa Simplu și toată lumea îl știe după numele de scenă. Artistul participă în prezent la Survivor România, făcând parte din echipa Faimoșilor și încearcă să ajungă cât mai departe în concurs. Sute de mii de telespectatori îi urmăresc de acasă parcursul în competiția din Republica Dominicană, dar sunt puțini cei care știu cum îl cheamă în realitate.

Cum îl cheamă pe C.R.B.L. în realitate

C.R.B.L. a început să cânte la începutul anilor 2000, în trupa Simplu, alături de Smiley, Francezu’, Omu’ Negru și Piticu’. Fiecare dintre băieți avea o poreclă, astfel a ajuns și C.R.B.L. să își aleagă numele de scenă cu care este cunoscut și în prezent. Artistul se numește în realitate Eduard Mihail Andreianu și a povestit, la un moment dat, cum a ajuns să își aleagă numele de scenă și de la ce vine C.R.B.L. Nu are neapărat legătură cu creierul mic, ci este o abreviere de la „compun rime bine legate”.

Eu dacă sunt pasionat de versuri, C.R.B.L. aşa a apărut, în timp ce făceam versuri. C.R.B.L. înseamnă: compun rime bine legate. Cam despre asta e vorba şi mi s-a părut foarte rezonant. Şi pentru că am capul mic am zis că mi se potriveşte acest nume”, a povestit, la un moment dat, C.R.B.L.

Interesant este că artistul a decis să își păstreze porecla care l-a făcut cunoscut și după destrămarea trupei Simplu. În anul 2010 a făcut pasul către o carieră solo, iar prima piesă lansată pe cont propriu a fost „Românu’ n-are noroc”. A cochetat și cu televiziunea de-a lungul anilor, atât din postura de concurent la diverse emisiuni, cât și din cea de jurat.

A participat la două ediții Dansez pentru tine și acolo a cunoscut-o pe coregrafa Elena Vascu, cea care i-a devenit soție în 2008. În 2019 a pornit în aventura Asia Express, alături de Oase, și au câștigat acel sezon al show-ului. Acum a acceptat provocarea de a participa la Survivor România, în echipa Faimoșilor.

Cum îl cheamă pe C.R.B.L. în realitate. Puţini ştiu acest detaliu despre concurentul de la Survivor
C.R.B.L. participă la Survivor în echipa Faimoșilor

C.R.B.L. s-a mutat definitiv cu familia în Spania

În urmă cu doi ani, artistul a decis să emigreze și s-a mutat, alături de soție și fiica lor, Alessia, în Spania. El a spus la momentul respectiv că a testat terenul mai mulți ani până a luat decizia să plece definitiv acolo. C.R.B.L. și familia lui au ales regiunea Valencia, iar artistul povestea, la scurt timp după mutare, că este o gură de aer proaspăt și că simte că a renăscut acolo:

Eu am testat locul, regiunea Valencia. Am venit aici acum cinci ani, am stat vreo doi, am văzut. Am tot testat Spania şi am zis acum că e mai bine aici. Suntem într-o vacanţă prelungită. Aşa ne-am propus pentru anul acesta. Aici fac tot muzică, am scos nişte piese… Acum lucrez la un album. În ceea ce priveşte educaţia, sunt mult în urmă faţă de sistemul educaţional din România.

Pe de altă parte, sunt mult mai civilizaţi decât noi. (…) I-aş strânge de gât pe spanioli în trafic. Ăştia nu semnalizează când fac dreapta sau stânga. În schimb, ne integrăm aşa uşor uşor în comunitatea asta şi pentru mine este o gură de aer, am renăscut. Mi-e dor un pic de acasă şi de concerte foarte foarte mult. De aceea compun acum.”, spunea C.R.B.L. la Vorbește lumea, în urmă cu ceva timp.

Artistul și soția lui, Elena, au o fetiță împreună, iar decizia de a emigra a avut în spate motivația de a-i oferi fiicei lor un viitor mai bun. Puțini știu însă că C.R.B.L. a mai fost căsătorit înainte de a o cunoaște pe actuala lui soție. El a avut un mariaj de 7 ani cu o femeie pe nume Andreea, de care a divorțat în 2004.

Urmăriți Impact.ro și pe