Cum i-a schimbat viața această perioadă lui Victor Pițurcă: „Sunt blocat”

Marian Cărăvan 10.05.2020, 12:51
Cum i-a schimbat viața această perioadă lui Victor Pițurcă: „Sunt blocat”

Victor Pițurcă este liber de contract după ce a încheiat în iarnă colaborarea cu Universitatea Craiova, iar acum stă în izolare din cauza pandemiei și suferă după fotbal.

Cum i-a schimbat viața această perioadă lui Victor Pițurcă

Și fostul selecționer este printre cei afectați de situația din ultimele luni. Victor Pițurcă stă acasă și se gândește la modul cel mai serios la sănătatea sa, dar și la fotbal. Pandemia l-a determinat să achiziționeze teste pentru COVID-19 și mărturisește că nimeni nu intră la el în casă, fără să fie testat. Nici chiar fiul său nu scapă. Victor Pițurcă și-a schimbat radical modul de viață.

„Stăm acasă, purtăm măști dacă ieșim, ne spălăm tot timpul, curățenie tot timpul. E foarte greu să nu iei contact cu cineva, îți vine și femeia de serviciu, mai vine și Alexandru. Când vine la Alex la mine, îi fac testul. Celui care vine la mine îi fac testul. Nu intră la mine până nu îi fac testul. Am cumpărat niște teste pentru familie. Dacă vine cineva străin, îl testez. Nu intră nimeni la mine în casă netestat”, a spus Victor Pițurcă.

A refuzat mai multe oferte, dar spune că îi e dor de fotbal

Victor Pițurcă analizează minuțios fiecare ofertă pe care o primește și nu se „aruncă” atunci când are de semnat vreun contract. Recent, fostul selecționer a declarat că a primit oferte din afara țării, dintr-o zonă unde se învârt mulți ani și unde au mai ajuns mulți antrenori români. Pițurcă spune că nu a dat curs deocamdată niciuneia dintre oferte și nici nu a dorit să dea nume, dar în cele din urmă s-a aflat că e vorba despre Kuwait SC, formație la care a antrenat Ion Marin, în perioada 2014-2018.

„A fost o discuţie cu un club din Golf. Am primit două oferte din Kuweit zilele acestea, dar campionatul se va relua foarte târziu, deci nu se pune problema. Nu vreau să vă spun mai multe, e o echipă de acolo, cea mai bună. Nu vreau să spun despre cine este vorba. În momentul ăsta nu se pune problema. Au fost şi alte oferte, unele de la echipe pe placul meu, dar nu ne-am înţeles la bani. Dar oferte au fost”, a declarat Victor Piţurcă.

Aflat în izolare, fostul selecționer suferă după fotbal.

„Îmi doresc să revină fotbalul cât mai repede, fiindcă eu fără fotbal sunt blocat. Nu știu ce să fac în anumite momente. Când spuneam că fotbalul e viața mea, mă gândesc că era o placă. Dar acum îmi dau seama că ăsta e adevărul”, a declarat Pițurcă pentru Antena Sport.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI