Cum faci o omletă perfectă. Chef Joseph Hadad a dezvăluit cel mai tare truc

Badea Violeta 17.06.2022, 12:47
Cum faci o omletă perfectă. Chef Joseph Hadad a dezvăluit cel mai tare truc

Ușoară, dar bogată în arome, rapidă, dar satisfăcătoare, omleta este, fără îndoială, cea mai bună variantă pentru un mic dejun gustos și sănătos. Respectă pașii simpli din această rețetă de omletă de la Chef Joseph Hadad, iar rezultatul va fi garantat unul pe măsura așteptărilor tale. Juratul de la Masterchef are câteva trucuri pe care le pune în practică atunci când vine vorba despre această rețetă. Este foarte simplu și poate fi pregătită rapid de toate gospodinele!

Rețeta de omletă de la Chef Joseph Hadad

Când te trezești dimineața, ai pofta să servești un mic dejun gustos, sățios și sănătos? Ei bine, omleta este, fără dar și poate, cea mai bună variantă pentru tine.

Fie că alegi o omletă simplă, fie că îți dorești una în componența căreia să se regăsească și alte alimente, este important să respecți câțiva pași pentru a putea obține un rezultat perfect.

Joseph Hadad, unul dintre cei mai renumiți chefi de la noi din țară, a dezvăluit, de curând, secretele sale referitoare la acest preparat aparent banal.

Juratul de la Masterchef a spus cât de importante sunt micile detalii de care fiecare gospodină ar trebui să țină cont în momentul în care prepară o omletă.

„Mai în glumă, mai în serios, lumea vorbește despre cei care nu știu să gătească, cum că măcar o omletă sunt în stare să facă. Ceea ce poate fi foarte corect.

Dar de la a pregăti o omletă și până la a pregăti omleta perfectă, este cale lungă. Indiferent că o faci simplă sau cu diverse ingrediente în compoziție, scopul principal al omletei este să fie pufoasă și cremoasă în același timp.

Or, de cele mai multe ori primesc și la hotelurile mari, omlete uscate, înecăcioase.”, a precizat celebrul chef pe blogul său personal chefjosephhadad.ro.

Cele mai bune oua au codul de incepere cu cifra 0
Omleta perfecta, reteta dezvaluita de Chef Joseph Hadad

Cum obține Joseph Hadad omleta perfectă

Pentru o omletă perfectă ai nevoie de cel puțin trei ouă, potrivit juratului de la Masterchef. Acestea se bat, însă nu foarte puternic, deoarece omleta va ieși densă și cauciucată.

Un alt sfat este să alegi o tigaie adecvată pentru cantitatea de omletă pe care o prepari. De asemenea, Joseph Hadad precizează faptul că uleiul trebuie adăugat în cantitate mică și nu trebuie lăsat să se încingă prea tare. Conform celebrului bucătar, omleta trebuie să iasă suficient de groasă, pentru a avea un gust deosebit și o aromă plăcută.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...