Cum faci interogare sold, dacă nu îţi merge aplicaţia bancară! Cum verifici câţi bani ai pe card fără să mergi la bancomat

Daria Petrescu 14.08.2020, 08:04
Cum faci interogare sold, dacă nu îţi merge aplicaţia bancară! Cum verifici câţi bani ai pe card fără să mergi la bancomat

De cele mai multe ori, atunci când vroiai să afli câți bani mai ai pe cardul bancar, mergeai direct la sucursală, prezentai buletinul și aflai suma. Mai mult, puteați face interogare sold, direct la unul dintre bancomatele băncii. Însă, lucrururile s-au mai simplificat de la un timp și poți rezolva lucrurile online. Sunt doar câțiva pași pe care trebuie să îi urmezi. Iată cum puteți verifica suma de bani pe care o ai pe card, fără să mergi la bancomat.

Puteți face interogare sold prin mai multe opțiuni, trebuie doar să decideți care este cea mai potrivită

-Aflați suma rămasă pe card  prin aplicatia de plata BT Pay

–  De asemenea, există platforma BT24 Internet Banking.  Loghează-te cu datele tale, apoi selecteaza optiunea „Vizualizare rapidî” pentru a vedea soldul. Pașii sunt simpli și la îndemâna oricui.

– Există și aplicatia BT24 Mobile Banking. Loghează-te cu parola sau cu amprenta și astfel soldul îți va aparea pe ecranul de pornire

– Nu ezitați să folosiți serviciul telefonic Voice Teller. Este foarte des folosit și nu veți da greș.

-prin serviciul SMS Alert. Acesta îți transmite automat prin SMS soldul contului. SE întâmplă asta,  după fiecare tranzactie efectuata cu cardul, dar și după fiecare încasare din cont.

Folosiți în continuare interogați  soldul la unul dintre bancomatele băncii.
Folosiți în continuare interogați  soldul la unul dintre bancomatele băncii.

– Există și serviciul Livia de la BT, care îți spune soldul și alte informatii utile, direct pe pagina de Facebook. Trebuie doar să vă spuneți problema, iar aplicația te va îndruma pe mai departe.

-Folosiți în continuare interogați  soldul la unul dintre bancomatele băncii. Aceasta rămâne în continuare  la îndemâna oricui.

-De asemenea, mergând la oricare dintre agențiile băncii cu actul de identitate și cerând un extras de cont, puteți afla ce sumă aveți în cont.

Despre Banca Transilvania

Banca Transilvania (BT) a fost înființată în 1993 la Cluj- Napoca și este una dintre cele mai mari trei bănci din România. A fost înființată de un grup de oameni locali, cu 79%capital românesc și restul strain. Banca Transilvania a împlinit în 2014, 20 de ani de când a devenit operațională, odată cu deschiderea sucursalei de la Cluj.

Activitatea sa este organizată pe patru linii principale de business, și anume

– corporate

– IMM

-retail și Divizia pentru Medici

Banca Transilvania are aproape 1,76 milioane de clienți, 550 de unități și peste 6.000 de angajați. Din iunie 2013, directorul general al BT este Ömer Tetik.  Acesta are 40 de ani și este unul dintre cei mai tineri bancheri.

Banca Transilvania a înregistrat la începutul anului 2014, un profit brut de 123,5 milioane de lei. A avut loc o creștere de aproape 23% față de aceeași perioadă a anului precedent.

 

Urmăriți Impact.ro și pe