Cum este tratată Mioara Roman în locul în care a internat-o fiica sa. Oana a mărturisit tot

Andra Daoud 08.02.2022, 13:09
Cum este tratată Mioara Roman în locul în care a internat-o fiica sa. Oana a mărturisit tot

De mai bine de un an, Oana Roman își împarte timpul între familie, afaceri și a avea grijă de mama ei bolnavă. Mioara Roman este internată într-un centru de recuperare, unde primește asistență și îngrijire corespunzătoare problemelor de sănătate cu care se confruntă. Acum, fiica ei cea mică a povestit cum este îngrijită mama ei acolo și de ce a ales această variantă pentru Mioara Roman.

Cum este tratată Mioara Roman în locul în care a internat-o fiica sa

Oana Roman a vorbit în repetate rânduri despre problemele de sănătate ale mamei sale. În vârstă de 82 de ani, starea de sănătate a Mioarei Roman s-a degradat în ultimii ani, fiind nevoită să treacă prin intervenții chirurgicale și tratamente îndelungate pentru a ține sub control problemele.

Pentru că are nevoie de asistență în permanență, fiicele sale au decis să o interneze pe Mioara Roman într-un centru de recuperare. Fosta soție a lui Petre Roman locuiește acolo de aproape un an, iar Oana o vizitează constant și o răsfață ducând-o la coafor, la restaurant sau la cafenea.

De-a lungul ultimelor luni, au existat speculații potrivit cărora Mioara Roman este internată într-un azil, dar fiica ei cea mică spune că nu este vorba nici pe departe despre așa ceva. Clinica unde se recuperează Mioara Roman se află într-o zonă centrală a Bucureștiului, iar condițiile sunt unele de hotel, după cum declară Oana.

Condițiile sunt foarte luxoase, este în centrul Capitalei, lângă parcul Kiseleff, eu merg la ea la două zile, vine acasă, mergem la coafor, când vrea mergem la restaurant, la o cafea.

Dacă era singură la ea acasă îi era foarte complicat, așa e ca și cum are apartamentul ei, dar cu toate beneficiile astea, toată îngrijirea de care are nevoie, asistență medicală”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Oana Roman.

Cum este tratată Mioara Roman în locul în care a internat-o fiica sa. Oana a mărturisit tot
Oana Roman profită de orice ocazie pentru a-și răsfăța mama bolnavă

„Costă destul de mult”

Pentru a se asigura că mama ei este pe mâini bune, Oana Roman plătește lunar o sumă destul de mare de bani, însă spune că mare parte din cheltuieli sunt acoperite din pensia mamei sale. Faptul că Mioara Roman este îngrijită cum trebuie este tot ce contează, spune Oana, care declară că a ales cel mai bun loc pentru mama sa.

Costă destul de mult, da. Însă are și o pensie bună, dar ne descurcăm, mai punem și noi, ne descurcăm. Nu e simplu neapărat, dar eu trebuie să știu că ea este bine, iar eu am ales cel mai bun loc ca ea să fie foarte bine. Când o văd și îmi spune că e foarte bine, îi pune masa, îi strânge masa, au grijă să-și ia tratamentul. Da, are un confort. Acolo e practic un hotel”, a adăugat Oana Roman.

Mioara Roman s-a infectat și cu Covid-19, în timp ce se afla internată la centrul de recuperare. Din fericire, a fost asimptomatică și nu a suferit complicații. Oana Roman a povestit că i-a ascuns diagnosticul și că i-a spus abia după ce testul i-a ieșit negativ. Cel mai greu a fost pentru Oana Roman să respecte izolarea și să nu meargă să își viziteze mama, pe care este obișnuită să o vadă din două în două zile.

Urmăriți Impact.ro și pe