Cum era să rămână Brigitte Pastramă fără bani în Dubai. „Am avut multe poticniri”

Andrei Simion 03.03.2023, 20:55

Brigitte Pastramă a fost cât pe ce să rămână fără bani în Dubai, unde își dorește să se mute definitiv alături de familia ei. Vedeta a reușit să primească viza și să rezolve cu actele pentru a se stabili acolo.

Brigitte Pastramă, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a se muta în Dubai

Brigitte Pastramă a dezvăluit că a făcut eforturi pentru a se stabili în Dubai. Mai exact, a vândut un apartament din România, dar și o mașină pentru a cumpăra o casă acolo, unde își dorește să se mute împreună cu familia ei.

„Sper ca Florin să se acomodeze aici și îmi doresc din septembrie să mă mut împreună cu fata mea, care va studia aici. O să-i caut o școală aici, cu ajutorul lui Dumnezeu. Astăzi am avut hand-over-ul, adică asta înseamnă prima inspecție, și cu ajutorul lui Dumnezeu, până la sfârșitul lunii, poate ne vom muta în casa noastră.

Eu le-am făcut singură (actele pentru Dubai, n.r.). Am vândut un apartament aici și mașina, ca să pot lua casa asta. Și, da, toți banii pe care i-am avut, vreau să-ți spun că i-am băgat aici”, a spus Brigitte Pastramă, la Antena Stars.

Brigitte Pastrama, revoltata cu privire la refugiatii din Ucraina
Brigitte Pastrama

Brigitte Pastramă, cât pe ce să rămână fără bani în Dubai

Vedeta a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor să pregătească mutarea în Dubai, mai ales că a fost cât pe ce să rămână fără bani.

„Am avut foarte, foarte multe poticniri. Pentru că mie, când am ajuns aici, la 3 săptămâni mi-au fraudat toate cardurile, au încercat niște hackeri să-mi ia banii de pe ele. Deci nu a fost foarte ușor.”, a spus fosta soție a lui Ilie Năstase.

De la cine a primit ajutor Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă a povestit că a primit ajutor din partea unui prieten al fostului ei soț, tatăl fiului ei, Roby, și că se bucură că a putut să obțină viza pentru a face toate demersurile necesare.

„Am găsit abia ulterior un prieten al fostului meu soț, tatăl lui Roby, care m-a ajutat ulterior. M-a ajutat, l-am găsit aici. Familia a venit și m-a vizitat. Eu până acum nu am putut să ies din țară, pentru că mi-am schimbat viza, din viză de turist, am viza de investitori, și asta este cea mai lungă procedură.

Când iei o viză de investitor pentru că este și mai lungă, este pe cinci ani viza asta. Și de aceea durează mai mult, pentru că este o procedură mai anevoioasă, nu este ca o viză de lucru”, a spus vedeta.

Brigitte Pastramă a adăugat că își dorește mult să se mute în casa ei din Dubai în luna septembrie, indiferent de cât de mult ar pierde din punct de vedere material.

Urmăriți Impact.ro și pe