EXCLUSIV

Cum era poreclită Andreea Marin în America. „Ei credeau că am 10 sacouri”. Povestea e genială. EXCLUSIV

Andreea Archip 28.07.2022, 17:35

Andreea Marin nu a avut dintotdeauna o garderobă variată, cum se întâmplă în prezent. La începuturile ei în televiziune, vedeta TV își aduce aminte că se descurca greu cu hainele, dar că situația nu a împiedicat-o să își facă meseria cu profesionalism și să participe la evenimente importante, chiar și peste ocean.

“Credeau că am 10 sacouri și că e cumva o strategie de marketing, dar eu nu aveam decât unul bun”

Andreea Marin este în prezent un etalon de eleganță, fără a face investiții exagerate în vestimentații. Vedeta ne-a dezvăluit că nu a rezonat niciodată cu ideea de a apela la o persoană autorizată care să îi dea sfaturi și să o ghideze în alegerea outfiturilor și a culorilor care o avantajează.

“Niciodată nu mi-a plăcut ideea asta de a exagera, totul e numai cu stilist. Eu nici în ziua de astăzi nu am un stilist. Lucrez cu stiliști pentru anumite ședințe foto speciale, pentru pictoriale în reviste, dar nu pentru orice drum pe care îl fac în fiecare zi. Mi se pare o exagerare, care nu e necesară pur și simplu. Nu trebuie să ne îndepărtăm atât de mult de naturalețe, de firesc, de ceea ce suntem”, ne-a mărturisit Andreea Marin.

De-a lungul timpului, ea a primit diverse critici legate de ținutele abordate la evenimentele mondene.

“Nu am ținut cont de rea voință. De ce să nu ții cont de ceva ce e bun, dacă un om are cunoștințe și știi bine că a învățat ceva, nu că își arogă niște drepturi pe care nu le are, de ce nu? Ai de învățat și e un lucru foarte frumos, dar e alegerea ta dacă aplici ceea ce înveți. Până la urmă cum te simți bine, așa trebuie să trăiești, atâta vreme cât nu îi deranjezi pe ceilalți”, a subliniat ea.

Cum era poreclită Andreea Marin în America. „Ei credeau că am 10 sacouri”. Povestea e genială. EXCLUSIV

S-a remarcat la premiile Oscar cu un sacou galben

La începuturile ei în televiziune, Andreea Marin nu avea la dispoziție haine, pe care să le schimbe după bunul plac. Prezentatoarea TV ne-a povestit o întâmplare care a avut loc în America, unde s-a făcut remarcată tocmai datorită vestimentației. Deși a purtat mai multe zile același sacou, Andreea a mizat pe atitudine și nu a fost deloc complexată de acest lucru.

“De exemplu, am fost reprezentantul televiziunii naționale -corespondent special la premiile Oscar și aveam un singur sacou: vestitul sacou galben. Și am fost numită acolo, la Los Angeles, “Lady in yellow” (n.r. doamna în galben). Ei credeau că am 10 sacouri și că în fiecare zi schimb câte unul și că e cumva o strategie de marketing, dar eu nu aveam decât unul bun, de la Irina Schrotter, îmi amintesc și acum. Mi-a purtat noroc sau eu i-am purtat noroc, cine știe. Și am fost cu el la toate transmisiunile live de acolo”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Andreea Marin.

În acea perioadă, Andreea Marin apela la persoanele apropiate pentru a reuși să facă față din punct de vedere vestimentar. “Da, împrumutam lucruri de la prietene, mi se pare un obicei chiar simpatic. Și între surori ne împrumutam hainele și făceam schimb, căutam să schimbăm accesoriile, nu că aveam prea multe, pentru că nu erau vremurile, dar ca să pară ceva nou”, a precizat ea.

Urmăriți Impact.ro și pe