Cum e relația dintre Oase și CRBL la trei ani după ce s-au certat. „Cred că și-a blocat creierul”

Badea Violeta 05.03.2022, 21:19
Cum e relația dintre Oase și CRBL la trei ani după ce s-au certat. „Cred că și-a blocat creierul”

Oase și CRBL păreau să aibă una dintre cele mai frumoase și mai sudate relații de prietenie din showbizul românesc. Aceștia se cunosc foarte bine și au demonstrat asta și la Asia Express, competiție pe care de altfel au reușit să o și câștige. Însă, se pare că lucrurile frumoase au ajuns la final. Cel puțin așa susținea concurentul de la Survivor. Iată care este, de fapt, adevărul. Cum e relația dintre cei doi la trei ani după ce s-au certat!

De ce s-au certat Oase și CRBL

După ce au apărut diverse speculații potrivit cărora Oase și CRBL au avut parte de o ceartă, cântărețul a vorbit deschis despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt.

Acesta a dezvăluit că s-a simțit trădat de fostul său amic, după ce Oase și-a dat acceptul de a fi coprezentator la Asia Express în sezoanele următoare, fără a-l include și pe el în proiect.

„I-am spus: nu poți să te duci la Asia Express fără mine, pentru că strici această echipă. Oamenii ne-au iubit și ne iubesc ca echipă. De ce să te duci tu fără mine și să strici tot ce am construit amândoi. Pentru niște bani? Eu pusesem condiție la Kanal D, că merg la show-ul lor doar dacă îi găsesc și lui Oase un loc acolo”, a povestit CRBL, potrivit VIVA.

„Ce credeți, plec cu Alessia (fiica lui) la Londra, era ziua ei, i-am zis că mergem la concertul Arianei Grande. Sună telefonul, Kanal D mă anunță că a găsit un loc mic pentru Oase, îl sun, iar el îmi spune ‘băi, am semnat cu Asia Express. Eu am înnebunit în secunda 1, pentru că mi-a promis, pentru că mi-a jurat, pentru că am bătut palma că el nu se duce fără mine la Asia Express’. În momentul ăla a apărut trădarea, iar eu din momentul ăla nu am mai vorbit cu el deloc”, a mai declarat acesta pentru aceeași sursă.

Crbl si Oase
Crbl si Oase

Oase, despre prietenia cu CRBL

Invitat în podcastul „Stai să zic eu’”, cu Dragoș Mușat și Cosmin Natanticu, Oase i-a dat replica fostului său prieten. Acesta a spus că este dezamăgit de atitudinea pe care a avut-o concurentul de la Survivor România.

„Pot să spun că este o dezamăgire. Dacă el vrea să ne punem să vorbim, eu sunt pentru. Îmi pare rău că ne-am certat, dar eu am încetat să mai vorbesc cu el, indiferent de ce. Ideea este că da, îi știam familia, copilul. Eu am suferit. La cât de încăpățânat e, eu cred că și-a blocat creierul să nu mă mai vadă vreodată vizual”, a spus Oase.

De asemenea, Oase a spus și ce a simțit atunci când a văzut videoclipul piesei „Cine mi-s” lansate de CRBL, care face referire la prietenia cu Oase. În imagini se vede cum solistul arde mai multe poze și lucruri care îi amintesc de fostul lui coleg de la Asia Express.

„Eu nu i-am mai răspuns lui în prima fază pentru ce s-a întâmplat. La videoclipul ăla pe care l-a făcut cu diss-ul, eu am fost foarte dezamăgit. Poate chiar l-a durut și așa s-a exprimat el.

Băi, dar nu face asta după atâta timp, vino și vorbește cu mine dacă vrei. Eu nu am mai vorbit deloc cu el de atunci. M-a dezamăgit intrarea asta de videoclip.”, a spus Oase.

Amintim că cei doi au câştigat în 2019 marea finală la Asia Express, în timp ce Ruby şi iubitul ei, Robert, s-au clasat pe locul doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...