Cum decurge preselecția războinicilor de la Survivor România. Care sunt etapele și cum se ajunge în Republica Dominicană

Emanuela Pană, Alexandra Chiric 30.05.2021, 19:20
Cum decurge preselecția războinicilor de la Survivor România. Care sunt etapele și cum se ajunge în Republica Dominicană

„Survivor România“, varianta românească a Survivor Turkey, formatul turc derivat din celebrul reality show Survivor, este o experiență unică și inedită nu doar din prisma provocărilor, ci și datorită detaliilor ascunse în spatele camerelor de filmat. Un adevărat experiment social, acest reality pune la încercare inteligența, inventivitatea, forța fizică și mai ales rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme a concurenților. Află, în continuare, cum decurge preselecția războinicilor de la Survivor.

Cum decurge preselecția războinicilor de la Survivor

Despre „Survivor România“ am putea spune multe, căci acest reality show rezoluționar a cucerit România, ajungâd să rupă tot la nivel de audiențe. Conpetiția cu un format internațional de succes, marca Acun Medya, pune la încercare concurenți, vedete și personalități, testându-le rezistența departe de confortul familiei și de tehnologie.

Reality-ul forțează toate limitele competitorilor și îi provoacă la maximum. Aici, accentul este pus pe abilitățile sportive, rezistența fizică și psihică și puterea de adaptare – calități ce pot face din orice persoană care a împlinit vârsta de 18 ani un potențial candidat la titlul de „Survivor România“.

După cum bine știți cu toții, timp de câteva săptămâni, 16 persoane sunt trimise pe o insulă pustie, în Dominicană. Aici, membrii celor două echipe – Faimoși și Războinici – sunt nevoiți să se descurce cu resurse minime. Camerele de luat vederi îi urmăresc pe concurenți la fiecare pas, în încercarea lor de a trece peste condițiile nu tocmai prietenoase. Ultimul care rămâne în competiție devine „Supraviețuitorul“, câștigând premiul pus la bătaie și titlul.

Însă, nu foarte multe persoane știu cum decurg preselecțiile de la „Survivor România“. Într-un videoclip postat pe canalul său de Youtube, Jador, fost concurent „Survivor“, a povestit, alături de invitata sa, Roxana Ghiță, pe care mulți dintre noi o știu tot datorită reality show-ului, care sunt etapele prin care trec cei ce ajung în echipa Războinicilor.

Citește și: Răsturnare de situaţie la Survivor 2021. Ce crede Maria despre Albert, de fapt: „Mă sperie“

Care sunt etapele și cum se ajunge în Dominicană

Potrivit celor spuse de Roxana Ghiță, fostă „războinică“, preselecția membrilor echipei albastre nu reprezintă un proces chiar atât de simplu. Cei care doresc să ia parte la fenomenul „Survivor“ trebuie să completeze un formular, să participe la un interviu cu membrii producției și, cel mai important, să facă față cu brio probelor sportive.

Se pune cu o lună înainte un formular în care te înscrii, te cheamă la casting, după care este un interviu cu toți cei din producție. Urmează probele sportive: făceai o tumbă, alergai, mutai niște bile…“, a povestit Roxana.

În ceea ce privește întrebările adresate la interviu, fosta concurentă de la „Survivor“ a spus că acestea au mai degraba rolul de a vedea dacă viitorii concurenți „pot să facă show sau nu“.

M-au întrebat când m-am certat ultima oară cu cineva, când am plâns ultima oară“, a mărturisit aceasta.

Lucrurile stau diferit când vine vorba de membrii echipei roșii – echipa Faimoșilor – unde aceștia sunt aleși de către producție.

Nu casting, că nu a existat casting la noi, eram aleși deja“, a spus Jador, celebrul cântăreț de manele.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...