Cum cucerea Laura Cosoi băieții în liceu. Mai rar aşa ceva: „Se oprea lumea în loc”

Nicu Stan 16.11.2021, 14:05
Cum cucerea Laura Cosoi băieții în liceu. Mai rar aşa ceva: „Se oprea lumea în loc”

S-a aflat cum cucerea Laura Cosoi băieții pe vremea când era în liceu. Vedeta a recunoscut că dacă îi plăcea cineva în liceu era foarte directă. De asemenea, fosta iubită a lui Smiley a recunoscut că era și foarte populară în liceul în care a învățat.

Laura Cosoi a dezvăluit cum agăța băieții în liceu. ”Eram populară și pentru că am fost Miss”

Laura Cosoi a făcut dezvăluiri despre cum agăța ea băieții pe vremea când era în liceu. În plus, vedeta a dezvăluit că era foarte populară în liceu, întrucât făcea dans sportiv, ceea ce la vremea respectivă părea de pe altă planetă.

Fosta iubită a lui Smiley mai avea și alte atuuri, astfel că băieții au roit întodeauna în jurul ei.

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean au impreuna dou fete
Laura Cosoi si Cosmin Curticapean au impreuna dou fete

Laura Cosoi îi intimida pe băieți în liceu

”Intimidam foarte mult când eram în școală și în liceu, erau mulți băieți care ar fi vrut să vină spre mine dar le era frică că o să fie refuzați. Prima mea relație a fost aproape de 19 ani cu un băiat pe care îl știu și acum.

Laura Cosi a fost Miss în liceu

Știu că dacă mi-a plăcut de cineva am fost foarte directă. Eram populară pentru că făceam dans sportiv. Acest sport era o inovație, era ceva de pe altă planetă. Când apăream și dansăm, se oprea lumea în loc pentru că nu erau obișnuiți să vadă respectivul sport. Eram populară și pentru că am fost Miss, dar și pentru că tata era profesor”, declarat Laura Cosoi.

Cu cine este căsătorită și are doi copii Laura Cosoi

Laura Cosoi este una dintre cele mai frumoase și apreciate actrițe din țara noastră. Frumoasa blondă trăiește o superbă poveste de dragoste alături de Cosmin Curticăpean, iar cei doi au împreună două fetițe minunate.

Cu toate că este căsătorită de mult timp, Laura Cosoi este curtată și acum. Aceasta a mărturisit că primește multe mesaje în care diverse persoane își exprimă sentimentele față de ea, însă toate sunt citite alături de către partenerul său, Cosmin Curticăpean.

Laura Cosoi mai vrea copii

”Acum află și soțul, vede ce mesaje primesc și știe cam pe unde ne încadrăm”, a mai spus Laura Cosoi.

Pe de altă parte, Laura Cosoi declară că nu se oprește doar la cele două fetițe, mai ales că soțul său ar vrea și un băiat.

Cosmin Curticăpean vrea și un băiat

”El e mai pragmatic (n.red. Cosmin Curticăpean) şi a zis că e foarte greu să spui ce-ţi doreşti atâta timp cât nu poţi controla. Vedea şi un băieţel. De altfel, nu vrem să ne oprim, ne mai dorim copii”, spunea Laura Cosoi.

Urmăriți Impact.ro și pe