Cum comentează CTP principalele evenimente de pe scena politică. Mesaj dur despre Dan Barna: “Nu vorbește, ci turuie, nereținându-se ce spune nici dacă ar anunța o explozie atomică pe Valea Prahovei”

Cristian Tudor Popescu. mesaj dur despre Dan Barna

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a trecut în revistă principalele evenimente petrecute în această perioadă pe scena politică din România. În vizorul acestuia a intrat și Dan Barna, candidat la prezidențiale, despre care jurnalistul spune că “vrea să apară în ochii electoratului de dreapta ca mai radical anti PSD decât Iohannis”.

Cum comentează Cristian Tudor Popescu principalele evenimente de pe scena politică

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat pe site-ul republica.ro  principalele schimbări care s-au desfășurat în ultima perioadă pe scena politică din România. Nu a trecută neobservată moțiunea de cenzură, în urma căreia guvernul Dăncilă a fost demis, iar jurnalistul s-a concentrat pe efectele acestei moțiuni, dar și pe reacțiile celorlalte partide politice. El a comentat îndeosebi poziția USR.

“USR a votat moțiunea de cenzură. Dacă-i întrebi de ce, răspunsul este „dărâmarea guvernului Dăncilă”. Un răspuns fundamental greșit (…) Moțiunea de cenzură nu poate fi un scop în sine. Este unul dintre mijloacele de a schimba guvernul.

Nu poți să votezi moțiunea și pe urmă să refuzi de plano intrarea la guvernare. Mai mult, să stai pe margine și să obstrucționezi formarea unui nou guvern, punând tot felul de condiții pentru a-l susține. Un vicepreședinte USR, recent identificat de Gabriel Liiceanu ca „un Neo-Păturică”, anunţă chiar că, dacă se supără, USR va vota împotriva guvernului Orban”, notează jurnalistul.

Mesaj dur despre Dan Barna: “Începe să mă enerveze mai dihai decât Mircea Diaconu”

În vizorul jurnalistului Cristian Tudor Popescu a intrat și candidatul pentru cursa de la Cotroceni, Dan Barna. Acesta nu s-a sfiit să facă o analiză dură a comportamentului lui Barna.

“Toată această vânzoleală cu care Uniunea se înmlăștinează singură are o cauză pentru mine clară: dorința candidatului Dan Barna de a avea la dispoziție gogorița anticipatelor, ca mijloc de presiune asupra candidatului Iohannis. Barna vrea să apară în ochii electoratului de dreapta ca mai radical anti PSD decât Iohannis.

Dan Barna, candidat la prezidențiale, a intrat în vizorul jurrnalistului Cristian Tudor Popescu

Dan Barna, candidat la prezidențiale, a intrat în vizorul jurrnalistului Cristian Tudor Popescu

Este singura speranță a acestui ins, care începe să mă enerveze mai dihai decât Mircea Diaconu, căci cu ce altceva să cucerească voturi: cu nesiguranța grăbită pe care o transmite întreaga lui făptură, cu faptul că nu vorbește, ci turuie, nereținându-se ce spune nici dacă ar anunța o explozie atomică pe Valea Prahovei, cu ochii mereu larg deschiși, ca să nu zic holbați, care însă nu transmit nimic altceva decât o fixitate sticloasă, cu afirmația „Dacă aș fi fost eu președinte, n-am fi avut un caz Caracal”, cu incapacitatea, ce mi-l amintește pe un politician poreclit odinioară Prostănacul, de a ieși din situații idioate în care se pune singur?”, a scris CTP.

Reacțiile jurnalistului nu s-au oprit însă aici. “Cred că USR ar trebui să revină la sigla cu care s-a lansat în 2016: USB. Nu pentru că ar salva mai abitir Bucureștiul decât România, ci pentru că, acum, asta ar însemna „Uniunea Salvați-l pe Barna!”, a concluzionat Cristian Tudor Popescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI