Cum câștigi la LOTO. S-a aflat secretul prin care poți să iei premiul cel mare

Andreea Bisinicu 07.11.2020, 08:16
Cum câștigi la LOTO. S-a aflat secretul prin care poți să iei premiul cel mare

Cum câștigi la LOTO. S-a aflat secretul prin care poți să iei premiul cel mare. Orice român poate reuși asta. Îți dai seama cum ar fi să câștiga milioane de euro și să îți cumperi orice îți dorești?

Un matematician îți explică cum să câștigi la LOTO

Cum câștigi la LOTO. Asta este o dorință pe care fiecare dintre noi și-a pus-o, măcar o dată în viață. Unii visează să-și cumpere vila aia la care au visat întotdeauna. Alții au pus ochii pe o mașină scumpă. Mai sunt câțiva care plănuiesc să facă o călătorie în jurul lumii cu acei bani.

Tu ți-ai imaginat, vreodată, cum ar fi să câștigi la loto? Indiferent că vei pune o singură variantă sau vei juca la toate categoriiile, norocul poate fi oricând de partea ta.

Matematicienii spun însă că norocul și-l face omul cu mâna lui. Mai mult de atât, ei sunt siguri că îți poți mări considerabil șansele de câștig cu ajutorul științelor exacte.

Renato Gianella, un matematician brazilian, spune că putem afla numerele câştigătoare, dacă urmăm acelaşi model prezis de Legea Numerelor Mari. Studiul lui se numeşte „Geometria Norocului: Numerele de la loto urmează un model predictibil” şi demonstrează că unele combinaţii de numere au mai multe şanse să fie extrase.

Renato Gianella a realizat un site, care foloseşte un model pe bază de culori, pentru a arăta combinaţiile de numere mai probabile. Cercetarea lui se bazează pe extrageri care s-au făcut deja în 20 de ţări diferite, de pe întregul mapamond.

Matematicianul spune că modelul lui se aplică pentru orice loterie, din orice ţară. El consideră că loteria nu are legătură cu norocul, ci cu Legea Numerelor Mari şi cu teoria probabilităţilor.

Așadar, tot ce ai de făcut, conform lui, este ai cunoştinţe foarte bune de matematică, pentru a putea înţelege cum funcţionează algoritmul. Metoda lui se bazează pe extragerile anterioare de la loterii şi pe modelele de combinaţii de numere care reies din acestea.

Care este secretul de a castiga o suma considerabila la loto. Un matematician din Brazilia a dezvaluit tot
Care este secretul de a castiga o suma considerabila la loto. Un matematician din Brazilia a dezvaluit tot

Ce șanse reale are un om de a câștiga la LOTO

Conform regulii lui Pascal, culorile prezintă toate combinaţiile posibile de numere. Renato Gianella a redus, însă, numărul acestora la doar 210 combinaţii.

Potrivit calculelor sale, faimosul matematician susține că este indicat să alegem numere cât mai diferite, marcate cu culori diferite. Astfel, şansele ne vor crește cu 2,6403%, deoarece există 324.000 de combinaţii posibile.

Dacă un jucător va opta pentru o variantă simplă, are o şansă la 13.983.816 și probabilitate de 0.00000007% să câștige marele premiu.

Un truc foarte util? Studiile spun să alegi numerele care nu prea au fost alese până acum, cele care au fost extrase rar într-o anumită combinație. Se poate observa că, în anumite șiruri, doar trei numere din șase ies câștigătoare.

Cele mai incitante șiruri sunt cele ce aduc periodic câștiguri de 5 din 6 si 6 din 6. Un astfel de șir, 5 din 6 numere: 6, 4, 48, 12, 29, 33, a adus în ultimii ani de două ori cîștigul 5 din 6 numere și 25 de câștiguri 3 din 6 numere extrase, precum 43, 33, 36, 29, 12, 41.

În alte șiruri, numere precum 17, 33, 36, 29, 12, 41 aduc patru câștiguri din șase, iar cele mai așteptate dintre toate sunt cele care au cinci numere norocoase. Potrivit studiilor, un astfel de șir de 5 din 6 numere: 6, 4, 48, 12, 29, 33, a adus în ultimii ani de două ori cîștigul 5 din 6 numere și 25 de câștiguri 3 din 6 numere extrase.

Urmăriți Impact.ro și pe