Cum au reacţionat Viorica și Ioniță de la Clejani când au fost întrebaţi de condamnarea Margheritei. „Mă pregătesc” (Exclusiv)

Andra Daoud 01.07.2022, 15:00
Cum au reacţionat Viorica și Ioniță de la Clejani când au fost întrebaţi de condamnarea Margheritei. „Mă pregătesc” (Exclusiv)

Curtea de Apel București a condamnat-o definitiv pe Margherita de la Clejani, la plata unei amenzi penale în valoare de 40.000 de lei. Fiica celebrului cuplu de artiști a provocat un accident în Capitală, în urmă cu mai bine de doi ani, iar după ce a fost testată de polițiști, s-a dovedit că era sub influența unor substanțe interzise. Ce au avut de spus părinții ei, atunci când au fost întrebați despre condamnare.

Reacția Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani la condamnarea Margheritei

Instanța a stabilit că Margherita de la Clejani trebuie să plătească o amendă penală de 40.000 de lei, pentru accidentul pe care l-a provocat în luna mai a anului 2020. Deși prima instanță a condamnat-o la plata unei amenzi de 16.000 de lei, Curtea de Apel i-a mărit sentința. În cazul în care fiica Clejanilor nu plătește amenda penală, ea ar putea ajunge după gratii.

Contactați de Playtech.ro pentru a comenta sentința primită de fiica lor, Viorica și Ioniță de la Clejani au evitat subiectul și nu au dorit să comenteze.

„Sunt la coafor, mă pregătesc să plec la un eveniment la Iași. Nu vreau să fiu deranjată pentru astfel de subiecte”, a spus Viorica de la Clejani. La rândul său, Ioniță de la Clejani a spus sec: „Sunt la frizer”, fără alte comentarii.

Cum au reactionat Viorica si Ionita de la Clejani cand au fost intrebati de condamnarea Margheritei
Margherita de la Clejani a primit recent decizia instantei

Și fiul Clejanilor are probleme cu legea

Și Fulgy, fratele Margheritei, a avut probleme cu poliția, din același motiv. Fiul cel mic al Vioricăi și al lui Ioniță a fost prins de polițiști în timp ce conducea sub influența unor substanțe interzise. Părinții lor le-au ținut partea atunci când au avut probleme cu legea și au evitat de fiecare dată să vorbească public despre aceste lucruri.

Viorica de la Clejani a făcut, la un moment dat, un comentariu pe Instagram, cu aluzie la cei care vorbesc despre problemele din familia ei.

„Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară că România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasă boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe rețeaua socială.

În luna aprilie a acestui an, Fulgy de la Clejani a primit o condamnare cu suspendare, pentru tâlhărie. Fiul artiștilor a fost obligat de instanță să achite daune de 10.000 de lei persoanei care i-a făcut reclamație. Băiatul Vioricăi și al lui Ioniță este obligat să anunțe autoritățile atunci când își schimbă domiciliul sau când este plecat din localitate mai mult de 5 zile.

Urmăriți Impact.ro și pe