Cum au fost surprinşi Marian Vanghelie şi Oana Mizil după scandalul agresiunii. Imaginile astea spun multe

Iancu Andreea, George Capoeanu 31.07.2021, 19:28
Cum au fost surprinşi Marian Vanghelie şi Oana Mizil după scandalul agresiunii. Imaginile astea spun multe

Marian Vanghelie și Oana Mizil au fost protagoniștii unui scandal de violență domestică, după ce soția fostului edil al Sectorului 5 a fost surprinsă la un spital din Capitală, unde a fost consultată de medicii specialiști. Deși partenera de viață a politicianului a afirmat că nu a fost vorba despre o bătaie, nimeni nu îi mai văzuse pe cei doi soți împreună de la eveniment. Recent, Marian Vanghelie și Oana Mizil au fost surprinși în public, după scandalul agresiunii. Cei doi par să fi îngropat complet securea războiului.

Cum au fost surprinși Marian Vanghelie și Oana Mizil, după scandalul cu implicații violente

Între Marian Vanghelie și Oana Mizil au izbucnit tensiuni săptămâna trecută, când soția fostului primar a ajuns la spital pentru investigații. Partenera de viață a politicianului ar fi intenționat să meargă inclusiv la INML pentru un certificat medico-legal însă a decis să nu o facă. Ulterior, întreaga opinie publică a încercat să afle ce s-a întâmplat mai exact între cei doi. Dincolo de declarația soției lui Vanghelie, modul cum au fost surprinși Oana Mizil și Marian după scandalul agresiunii lasă de înțeles că apele s-au calmat între cei doi soți.

Aceștia au fost surprinși în acest weekend la Mamaia, unde au petrecut momente relaxante alături de alți membrii ai familiei, potrivit informațiilor gandul.ro. Primele imagini cu cei doi, după ce Oana Mizil a solicitat inclusiv un ordin de protecție, arată că soții au revenit la gânduri mai bune, iar momentele tensionate au fost date uitării. Pentru a dovedi că au o relație la fel ca înainte, Marian Vanghelie a organizat o cină romantică, la un restaurant de lux.

Cum au fost surprinși Marian Vanghelie și Oana Mizil după scandalul agresiunii
Oana Mizil și Marian Vanghelie au lăsat deoparte tensiunile din cuplu și au mers în weekend la Mamaia foto – gandul.ro

Oana Mizil: „Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare”

Partenera lui Marian Vanghelie oferea în urmă cu câteva zile primele declarații despre scandalul agresiunii în care ea și soțul său au fost implicați. Aceasta susținea că totul a fost o neînțelegere în ceea ce privește conflictul izbucnit în cuplu, totul pornind pe fondul tensiunilor acumulate de-a lungul timpului. La fel ca în cazul oricărei familii, există și momente în care discuțiile escaladează în certuri aprinse.

Nu m-a lovit. A fost o mare exagerare. Pe fondul de stres al soțului și pe fondul meu de stres, pentru că de 5 ani suntem practic hărțuiți de DNA și nu numai, pur și simplu am ajuns la un moment de oboseală, de saturație, de nervozitate. În orice familie există momente de tensiune, momente frumoase, momente grele și ușoare, iar vineri seara am avut o mică altercație cu soțul meu. Eu voiam să plec la mare mai devreme, el nu putea să plece din cauza proceselor și pur și simplu ne-am supărat și ne-am certat, a declarat ea la Antena 3.

În plus, Oana Mizil a menționat că nu a fost vorba despre vreo bătaie, ci mai degrabă de o îmbrânceală între ei, Marian Vanghelie fiind cel care a apucat-o de braț și a împins-o pe brunetă. Soția fostului edil a precizat că nu a fost vorba despre vreo agresiune.

Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat…nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare, a mai adăugat iubita lui Marian Vanghelie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...