Cum au fost surprinși Kira și Ianis Hagi. Imaginea care arată adevărata relație dintre ei. Foto

Diana Radu 07.01.2020, 18:28
Cum au fost surprinși Kira și Ianis Hagi. Imaginea care arată adevărata relație dintre ei. Foto

Kira Hagi i-a urat la mulți ani de Sfântul Ioan fratelui său, Ianis, printr-un mesaj emoționant publicat pe pagina sa de Facebook. De asemenea, fiica lui Hagi a postat și o fotografie în care apare alături de fratele său, care a strâns peste o mie de like-uri. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi frați?

Ce mesaj i-a transmis Kira Hagi lui Ianis, de ziua lui de nume

Kira Hagi i-a urat fratelui său cu ocazia zilei sale de nume să aibă parte de un an mult mai bun și să găsească ceea ce caută.  În 2019, Ianis a ajuns cu echipa națională de tineret în semifinalele Campionatului European și a obținut calificarea la Olimpiada din Tokyo, apoi a prins transferul la Genk, echipă care a jucat în grupele Champions League, alături de Liverpool, Napoli și Salzburg.

kira, ianis fagi, mesaj, zi onomastica
Ce mesaj i-a transmis Kira Hagi lui Ianis, de ziua lui de nume

”Am început anul așa cum vă doresc și vouă! ✉ Sunt fericită să fiu lângă cei mai dragi oameni din viața mea, sunt optimistă și sigură că #2020 o sa fie un an în care vom iubi mult, vom fi curioși să descoperim lucruri noi, liberi să găsim ceea ce căutam….. și vom face doar fapte bune! Nu-i așa?! LA MULȚI ANI!!!! P.S. La multi ani de Sfantul Ion! La multi ani, Ianis!”, a scris Kira pe contul său de Facebook.

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gheorghe Hagi, are 23 de ani și e actriță. Ea a cochetat cu sportul însă marea sa pasiune a fost încă din copilărie actoria. Drept urmare, tânară a studiat actoria la New York și Londra. De asemenea, fiica lui Hagi a mai povestit într-un interviu că părinții ei i-au spus că nu înțeleg această meserie, dar că o vor susține în tot ceea ce alege să facă atâta timp cât muncește pentru a-și atinge visurile.

Urmăriți Impact.ro și pe