Cum au fost surprinşi Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu în public. Mulţi s-ar ruşina să facă asta

Ana Anitoiu, Alexandru Zanfirescu 29.11.2021, 12:04

Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu au fost surprinși într-un moment de tandrețe în public. „Zâna surprizelor” și partenerul ei de viață și-au dat frâu liber sentimentelor, când credeau că nu sunt observați, în timp ce așteptau ca mașina lor să fie curățată la o spălătorie auto din București. Prezentatoarea de televiziune și-a alintat iubitul ca și când ar fi fost singuri.

Andreea Marin, despre cum s-a îndrăgostit de Adrian Brâncoveanu

Andreea Marin, în vârstă de 46 de ani trăiește de ceva timp o poveste de dragoste cu diplomatul Adrian Brâncoveanu, cu aproape 11 ani mai tânăr decât ea. „Zâna surprizelor” a spus că diferența aceasta de vârstă nu reprezintă o problemă pentru ei, deoarece se potrivesc ”minte, trup și suflet”.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere.

Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos. Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos.”, a mai dezvăluit, la un moment dat, Andreea Marin.

Cum au fost surprinsi Andreea Marin si Adrian Brâncoveanu in public
Adrian Brancoveanu si Andreea Marin

Cum au fost surprinşi Andreea Marin şi Adrian Brâncoveanu

La fel cum oricărui cuplu de îndrăgostiți îi este greu să se abțină întotdeauna de la gesturi afectuoase, Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au cedat unui moment de tandrețe, deși se aflau într-un loc public. Mai exact, la o spălătorie auto din Capitală.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu au așteptat lângă mașină în timp ce autoturismul le era curățat. În acel timp, vedeta i-a mângâiat de mai multe ori bărbia partenerului ei de viață, privindu-l cu dragoste. Bărbatul i-a răspuns sărutând-o pe frunte, conform spynews.ro.

Andreea Marin, despre motivul pentru care nu s-a căsătorit cu Adrian Brâncoveanu

Vedeta a dezvăluit pentru Impact.ro de ce nu s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, în ciuda faptului că locuiește alături de el și că are doar cuvinte de laudă la adresa lui. Vezi AICI de ce nu este căsătorită Andreea Marin cu Adrian Brâncoveanu!

Cu o altă ocazie, vedeta a dezvăluit că își dorește mult să devină din nou mamă și să-i dăruiască astfel fiicei sale din căsnicia cu Ștefan Bănică, Violeta, un frate sau o soră. Un al doilea copil ar bucura-o pe „Zâna surprizelor”. Vezi și motivul pentru care Andreea Marin a făcut două întreruperi de sarcină!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...