Cum au apărut Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imediat după petrecerea de nuntă. Ce le-au urat nașii. Imagini din culisele evenimentului!

Ioana Nechifor 26.08.2019, 12:02
Cum au apărut Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imediat după petrecerea de nuntă. Ce le-au urat nașii. Imagini din culisele evenimentului!

După mai bine de patru ani de la cununia civilă, Tavi Clonda și Gabriela Cristea au făcut un pas important, în acest weekend, privind viața lor împreună. Cei doi s-au căsătorit religios, iar imagini de la fericitul eveniment au ajuns în spațiul public. De altfel, și mesajul pe care l-au primit cei doi îndrăgostiți din partea nașilor săi a ajuns în atenția internauților.

Cum au apărut Gabriela Cristea și Tavi Clonda, după căsătoria religioasă

A fost petrecere mare, sâmbătă – 24 august, pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! La mai bine de patru ani de la cununia civilă, cei doi au decis să se căsătorească religios. Ceremonia s-a desfășurat la Biserica Basilescu din Bucureşti.

„N-am avut timp să facem cununia, am făcut două fetiţe. Ne bucurăm că nu am renunţat. Relaţia noastră e binecuvântată”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

După ce au petrecut ore bune în straie de nuntă, Gabriela și Tavi au renunțat la aceste ținute și s-au schimbat în ceva mai comod. Obosiți, dar fericiți, cei doi au postat câteva imagini, de după căsătoria religioasă, pentru fani.

Cum au apărut Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imediat după petrecerea de nuntă
Cum au apărut Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imediat după petrecerea de nuntă

 

Ce le-au urat nașii

La marele eveniment le-au fost aproape nașii, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, prieteni, colegi și rude.

Mesajul făcut de nași pentru fini a fost filmat și a ajuns pe o rețea de socializare, respectiv pe contul de instagram al Cristinei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de nașii lor - Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, alături de nașii lor – Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu

Câteva lucruri pe care trebuie să le respectați, pentru binele vostru… Să fiți fericiți și uniți mereu! Uniți!„, le-a spus Cristina Șișcanu, continuarea putând fi urmărită mai jos.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost felicitați pe rețelele de socializare.

„Casă de piatră! Vă doresc sănătate și fericire alături de cei dragi!”

„Să aveți o viață minunată!♥️”

„Casă de piatră fericire, bucurii, sănătate și numai bine alături de cei dragi!”

„Cât esti Gabi de fericită, nu se vede vârsta!”

„Tot binele din lume!”, așa sună o parte din mesajele internauților pentru cei doi îndrăgostiți.

Urmăriți Impact.ro și pe