Cum au apărut Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu după ce s-a aflat că ar divorţa. Fanii au crezut că nu văd bine

Ioana Bucur 09.06.2021, 10:04
Cum au apărut Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu după ce s-a aflat că ar divorţa. Fanii au crezut că nu văd bine

Cu toate că au încercat mereu să păstreze discreția, evitând să se implice în scandaluri, în ultimele săptămâni căsnicia lor a ajuns subiect de dezbatere în spațiul public. Cum au apărut Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu după ce s-a aflat că ar divorţa. Fanii au crezut că nu văd bine.

Cum au apărut Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu după ce s-a aflat că ar divorţa

Oamenii au fost uimiți când au văzut cum au apărut Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu după ce s-a aflat că ar divorţa. Unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc a devenit subiect principal al zvonurilor, după apariția în spațiul public al unor imagini în care designerul era surprins în compania unei femei misterioase.

În încercarea de a pune punct speculațiilor, cei doi au postat o fotografie superbă pe o platformă de social media în care apar împreună cu cele două fetițe ale lor, la masă, în oraș. Este imaginea familiei perfecte: frumoși, zâmbitori și foarte apropiați. Cel care a postat fotografia a fost chiar Alexandru Ciucu, iar fanii săi au reacționat imediat: „O familie frumoasă”, „Fiecare cu fata lui, nu?” sau „O familie de nota 10” fiind doar câteva dintre mesajele primite.

„O vreme perfectă de ieșit la terasă. Timp în familie”, a scris el pe Instagram, în descrierea imaginii.

Este prima apariție, în formulă completă, a familiei designerului, după apariția zvonurilor legate de un posibil divorț. Alina Sorescu și Alexandru Ciucu sunt căsătoriți de aproape 11 ani și sunt părinții a două fetițe superbe, Elena Carolina și Ana Raisa.

Cum au apărut Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu după ce s-a aflat că ar divorţa
Cum au apărut Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu după ce s-a aflat că ar divorţa

„Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine”

Recent, Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei blonde misterioase. Designerul a avut o primă reacție, dezvăluind ce s-a întâmplat în familia sa după apariția în presă a fotografiilor.

„La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro. Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”, a spus Alexandru Ciucu.

Reporterii spynews.ro susțin că Georgiana Stavrositu, blonda alături de care a fost fotografiat Alex Ciucu, de 35 de ani, deține un salon în nordul Capitalei, fiind de meserie hairstylist. Salonul ar fi frecventat inclusiv de Alina Sorescu, cele două fiind prietene.

„Nu vreau să comentez pentru că nu este despre mine. Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, a spus și Alina Sorescu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...