Cum au ajuns să se certe Lora și soțul ei în Bali. ”Avem idei fixe”

Iancu Andreea 16.07.2020, 15:36

Lora și Ionuț Ghenu sunt izolați în Bali încă de la începutul pandemiei de coronavirus. De vreme ce au petrecut mai bine de cinci luni împreună, soții au ajuns de multe ori și la cuțite. Astfel, Lora și Ionuț s-au confruntat și cu certuri de-a lungul șederii lor în Bali.

Lora și soțul său, blocați în Bali

În timp ce mulți români au fost surprinși de pandemie acasă, Lora și soțul său, Ionuț Ghenu se aflau într-o vacanță spectaculoasă în Bali. Din păcate pentru ei, întoarcerea acasă nu a fost posibilă din pricina zborurilor blocate. Astfel că abia după cinci luni de izolare cei doi au reușit să își rezerve un zbor către România.

Și pentru că măsurile restrictive s-au mai relaxat, Lora urmează să revină în țară. Artista a mărturisit în cadrul unui interviu că data reîntoarcerii este deocamdată 21 iulie. Se pare că aceasta este chiar data în care mama Lorei își aniversează ziua de naștere.

E minunat (…) mi se pare incredibil că zborul va fi în acea zi!, a declarat artista în direct la Vorbește Lumea.

Lora ș soțul său, blocați în Bali
Lora ș soțul său, blocați în Bali

Cei doi soți au ajuns să se și certe

Într-un interviu pentru emisiunea “Vorbește lumea”, Lora a mărturisit că s-a confruntat cu diferite situații în relația cu Ionuț. Având în vedere că timp de cinci luni au fost de nedespărțit, conflictele nu au ezitat să apară.

Au fost și momente grele și tensionate. Suntem doi oameni cu idei fixe și de multe ori am intrat în contradicție unul cu celălalt, dar asta nu înseamnă că e ceva în neregulă cu relația. Ba dimpotrivă, despre cum rezolvi aceste lucuri spune foarte multe despre iubirea dintre doi oameni. Am descoperit că pot să stau cu Ionuț oriunde în lumea asta și să mă simt acasă și că putem să trecem peste orice, a declarat Lora într-un interviu live pentru emisiunea Vorbește lumea.​

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...