Cum au ajuns să fie împreună Oana și Viorel Lis. Ce spune femeia despre banii fostului primar

Diana Dumitrache, Anca Manolica 11.12.2020, 13:09

Ani la rând, toată lumea s-a întrebat cum au ajuns să fie împreună Oana şi Viorel Lis. Acuzată că a stat cu fostul primar pentru bani, aceasta spune adevărul despre relaţia dintre ei.

Motivul real pentru care Oana a stat atâţia ani lângă Viorel Lis

Îi despart 35 de ani, însă relaţia lor a trecut prin testul timpului. Cum de-a lungul timpului, multă lume s-a întrebat cum au ajuns să fie împreună Oana şi Viorel Lis, femeia a decis să spună adevărul despre banii fostului primar al Capitalei. Desigur, tocmai din cauza diferenţei uriaşe de vârstă au existat mereu speculaţii conform cărora blondina a rezistat alături de bărbatul în vârstă de 76 de ani datorită averii.

Se pare, însă, că adevărul este cu totul altul. Oana Lis a postat, pe pagina sa de Facebook, un mesaj în care a explicat adevăratul motiv pentru care cei doi formează şi acum un cuplu.

“Viorel – „Tu ți-ai petrecut tinerețea cu mine. Eu, bătrânețea cu tine!” Deci, care dintre noi a ieșit mai câștigat!??? Hai să vă mai aud pe unii dintre voi care comentează aiurea pe site-uri de elementul „bani” ! Trebuie să fii tare prost să crezi că o femeie ca mine, prin cercurile în care m-am învârtit la viața mea nu am avut niciodată succes la un bărbat și tânăr și cu bani sau chiar ocazia să plec din țară cu un străin. Dar ceva mai puternic decât orice ne-a apropiat și ne-a ținut împreună în ciuda tuturor!”, a scris aceasta.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pentru frumoasa căsnicie pe care o are cu fostul edil al Bucureştiului.

“Refuză să mai bagi în seamă toate răutățile și frustrările. Eşti prea inteligentă să-ți consumi energia cu asemenea specimene . Rămâi tu aceeași Oana”. “Eu cred că libertatea pe care ţi-a dat-o Viorel şi iubirea necondiţionată te-au ţinut şi te vor ţine mereu lângă el. E un om deştept , înţelept până la cer şi cu un suflet mare. Să vă dea Dumnezeu viaţă lungă şi frumoasă”. “NU mai băga în seamă răutățile oamenilor”, sunt doar câteva dintre mesajele internauţilor.

Motivul real pentru care Oana şi Viorel Lis sunt încă împreună
Oana Lis s-a decis! Vrea să adopte un copil

Oana Lis vrea să devină mamă

În vârstă de 41 de ani, Oana Lis nu renunţă la visul de a deveni mamă. Deşi este conştientă că nu mai poate face asta în mod natural, soţia lui Viorel Lis este hotărâtă să adopte un copil. Iată că după 20 de ani de relaţie, fostul primar al Capitalei a fost, în sfârşit, de acord să primească în familie un nou membru.

De curând, după ce s-a adresat Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia a Copilului, Oana a reuşit să ia un certificat de părinte adoptator.

“De când sunt cu Viorel am făcut de două ori brad. O să îmi iau niște crengi să miroasă a brad. Cred că ar fi fost frumos dacă aveam un copil. După o anumită vârstă nu te mai bucură că vezi un brad în casă. Mi-am luat un certificat de părinte de adoptator. Eu am făcut pașii care erau de făcut. E destul de complicat cu el, atâtea frustrări, dar în situația dată este ok”, a spus Oana, în emisiunea Star Magazin.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...