Cum au ajuns să fie împreună Maria Constantin și actualul iubit. ”A fost un test, hai să vedem dacă rezistă”

Stan Filon 17.06.2021, 19:41

Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste, alături de un bărbat tânăr, lângă care se simte ca în al nouălea cer. Cântăreața de muzică populară a vorbit despre începuturile relației sale cu Robert Stoica și nu s-a sfiit să recunoască ce a făcut.

Cum au ajuns să fie împreună Maria Constantin și actualul iubit

Ei bine, bat clopote de nuntă pentru Maria Constantin, care are de gând să îmbrace din nou rochia de mireasă. Se pare că și-a întâlnit sufletul pereche și nu are de gând să se despartă de el nici măcar pentru o clipă. Vedeta a spus că vrea să se căsătorească cu alesul inimiii sale, deși se simte deja luată.

Maria Constantin a povestit într-o emisiune de televiziune cum a început povestea sa de iubire cu Robert Stoica și nu s-a sfiit să recunoască faptul că ea a făcut primul pas. Pandemia de coronavirus i-a adus împreună și s-au descoperit unul pe celălalt.

Cum au ajuns sa fie impreuna Maria Constantin si actualul iubit
Cum au ajuns sa fie impreuna Maria Constantin si actualul iubit

”Eu cred că a fost și de la Dumnezeu”

”A fost ca un test, hai să vedem, rezistă sau nu. A fost pentru noi cunoașterea celuilat, ne-am înțeles, a fost ok. Noi suntem tot împreună, suntem bine… Eu am luat inițiativă… Eu cred că a fost și de la Dumnezeu. Consider că faptul că ne-am întâlnit nu a fost întâmplător, pentru că în momentul de față sunt cea mai liniștită și fericită femeie. Eu zic că a meritat. Da, ne-am mutat de un an de zile… Nu am pășit în fața altarului, dar mă simt ca și cum aș fi pășit”, a declarat Maria Constantin.

Vedeta și-a făcut recent un cadou de ziua ei. Și-a pus silicoane și se simte excelent. A căpătat mai multă încredere în ea, iar fanii său au câștigat poze din ce în ce mai îndrăznețe cu celebra interpretă de muzică populară, care a început să poarte ținute din ce în ce mai sexy.

Are mai multă încredere în ea

Maria Constantin a spus că avea nevoie de această schimbare, deoarece devenise un adevărat complex pentru ea. A spus și ce i-a propus medicul, iar acum este foarte încântată de alegerea făcută, chiar dacă nu i-a fost deloc ușor să stea liniștită, pur și simplu, pentru a se reface după operație.

”După operația la sâni mă simt bine. A fost vorba un complex pe care îl aveam și mi l-am rezolvat. Nu cred că trebuie să mai schimb ceva. A fost o necesitate, sincer, îmi doream o ridicare mai mult decât implant și medicul mi-a explicat că e mai bine să apelez la augmentare. Totul decurge conform planului, dar am avut o perioadă în care a trebuit să stau și a fost complicat pentru că eu sunt energică de fel”, a povestit Maria Constantin, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...