Cum au ajuns fetele de la Andre în finală, la America Express. Tatăl Andreei Bălan le-a dezvăluit secretul

Andrei Simion 27.03.2023, 21:09

Tatăl Andreei Bălan a dezvăluit cum au ajuns fiica lui și colega ei, Andreea Antonescu, în finala America Express, reality-show filmat în Mexic, Guatemala și în Columbia. Fostul impresar al trupei Andre a dezvăluit care a fost secretul vedetelor care în cele din urmă au fost învinse de echipa formată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

Tatăl Andreei Bălan, despre secretul fiicei lui și al Andreei Antonescu, la America Express

În finala de ieri a competiției America Express de la Antena 1 au fost desemnați câștigătorii premiului în valoare de 30.000 de euro. Cătălin Bordea și Nelu Cortea au reușit să le învingă în cele din urmă pe Andreea Antonescu și Andreea Bălan, care au luptat cot la cot cu ei pentru primul loc pe podium.

Săndel Bălan a spus că secretul fetelor de la Andre a fost ambiția și faptul că sunt două luptătoare. Tatăl Andreei Bălan a adăugat că cele două vedete s-au călit în turneele în care au fost de-a lungul timpului. Fostul impresar al trupei Andre a transmis și un mesaj emoționant pentru fiica lui.

„Mi-a plăcut foarte mult tot concursul, am urmărit fiecare ediție, i-am ținut pumnii fiicei mele, din fața televizorului. Vreau să îi transmit așa: Andreea, tati te iubește mult!

Eram convins că Andreea mea va ajunge în marea finală, o știam puternică, mi-a moștenit ambiția. Amândouă, și ea și Andreea Antonescu, au fost puternice, le-au crescut forțele împreună, două ambițioase, așa cum, de fapt, le știu și din perioada de debut a trupei Andre. Sunt două luptătoare, s-au călit în turnee”, a spus Săndel Bălan, pentru Playtech Știri.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu
Andreea Bălan și Andreea Antonescu

Tatăl Andreei Bălan, despre echipa lui Cătălin Bordea

De asemenea, tatăl Andreei Bălan a recunoscut că a avut mari emoții cu echipa formată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea, pe care i-a numit doi bărbați puternici. Săndel Bălan a precizat că nu a știut cine va câștiga America Express înainte de a fi difuzată finala emisiunii.

„Mie nu mi-a zis nimeni nimic, n-am știut cine va câștiga marea finală. Fiica mea a păstrat secretul. Am aflat și eu, aseară, odată cu telespectatorii. Fetele Andre, care cântăresc doar 49 de kilograme, s-au luptat cu doi bărbați puternici, e de admirat.

Sincer, am avut mari emoții cu ei, Bordea și Cortea, au format o echipă foarte bună. Acum sunt la Ploiești, dar o să merg, zilele acestea, la București, ca să le sărbătorim pe Andrele”, a spus Săndel Bălan.

La America Express au mai participat șapte echipe care au fost eliminate treptat: chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru; Puya și soția lui, Melinda; stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla; Jean Gavril și fratele lui, Dinu; solista Bruja și prietenul ei, Pufeh; gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar; și Bie Adam și mama ei.

Urmăriți Impact.ro și pe