Cum arătau Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, în urmă cu 27 de ani, când au făcut nunta. A fost o mireasă atipică

Diana Radu 03.12.2019, 10:45
Cum arătau Ileana Ciuculete și Cornel Galeș, în urmă cu 27 de ani, când au făcut nunta. A fost o mireasă atipică

Ileana Ciuculete și Cornel Galeș au trăit împreună o poveste de dragoste care a durat aproape două decenii. Cei doi s-au stins din viață la doi ani distanță unul față de celelalt și amândoi au avut un sfârșit tragic. Regretata cântăreață de muzică populară a fost răpusă în anul 2017 de o ciroză hepatică, iar Cornel Caleș și-a pierdut viața într-un accident rutier. Iată cum arătau Ilena și Cornel în urmă cu 27 de ani, atunci când au făcut nunta.

Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș: ” A fost dragoste la prima vedere”

Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș. Sursă foto: Click
Povestea de dragoste dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș. Sursă foto: Click

Dragostea dintre Ileana Ciuculete și Cornel Galeș a fost una cu năbădai, așa cum chiar ei declarau în urmă cu mulți ani. Însă, de fiecare dată cei doi mergeau la duhovnicul lor pentru a se sfătui și astfel reușeau să treacă mai ușor peste orice conflict.

Ileana Și Cornel s-au întâlnit prima oară în anul 1989, într-un taxi, Cornel fiind chiar taximetristul care trebuia să o ducă pe artistă la destinație. Așa s-a înfiripat o poveste de dragoste care a durat 25 de ani. Ileana Ciuculete povestea la un momentat dat că a fost ”deagoste la prima vedere”.

„Pe Cornel l-am văzut într-un taxi. I-am spus direct că aș vrea să mă mărit, dar daca are o familie frumoasă și este fericit, poate să rămână acolo. I-am dat timp de gândire o lună. El a stat doar două zile, apoi a venit cu hainele la mine”, a declarat Ileana Ciuculete cu ani în urmă.

Imagini de colecție de la nunta lui Ilenei Ciuculete cu Cornel Galeș. De ce a purat regretata artistă o rochie roz în ziua nunții?

Imagini de colecție de la nunta lui Ilenei Ciuculete cu Cornel Galeș. Sursă foto: Cancan
Imagini de colecție de la nunta lui Ilenei Ciuculete cu Cornel Galeș. Sursă foto: Cancan

Cornel Galeș a dus-o pe Ileana Ciuculete la altar în data de 8 martie a anului 1992. Cei doi au avut parte de o nuntă ca-n povești cu sute de invitați  la care au cântat artiști celebri, precum Maria Ciobanu și Ion Dolănescu. Însă, ceea ce a surprins pe toată lumea este faptul că regretata artistă de muzică populară a ales să poarte o rochie de mireasă roz. De ce a ales o astfel de rochie? Ei bine, Cornel a explicat după câtiva ani că Ileana a ales o rochie de mireasă roz, pentru că ”nu a mai fost domnișoară”.

„Cornel a plâns. Tot momentul el a plâns, iar eu îl călcam pe picior.  Era răcoare, era destul de frig pe 8 martie, atunci, iar eu aveam o rochie cu umerii goi”, a mărturisit Ileana Ciuculete, într-un interviu acordat emisiunii „Poveștiri adevărate”.

„Ceea ce ne-am dorit noi s-a întâmplat. A fost un regal, un spectacol, au fost mulți colegi de-ai Ilenei, a fost frumos”, a povestit Cornel Galeș în același show tv.

Urmăriți Impact.ro și pe