Cum arată Viorel Lis după doi ani în care nu a mai apărut la TV. Fostul edil: „Nu mai puteam să merg”

Antonia Iacobescu 03.07.2021, 19:34
Cum arată Viorel Lis după doi ani în care nu a mai apărut la TV. Fostul edil: „Nu mai puteam să merg”

În ultimii ani, Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, s-a confruntat cu probleme grave de sănătate. Din acest motiv, soțul Oanei Lis nu a mai dorit să apară pe micile ecrane.

Partenera lui mărturisea că soțul ei nu se mai putea deplasa singur. Acum, însă, după o lungă perioadă de absență, Viorel Lis a apărut la tv și a vorbit despre problemele de sănătate care au pus stăpânire pe el.

Viorel Lis a apărut din nou la tv, după doi ani de absență

Fostul edil al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, a povestit la Antena Stars despre clipele grele prin care a trecut în ultimii doi ani. Viorel Lis a venit însoțit de soția lui, Oana Lis, cea care a avut întotdeauna grijă de el.

„M-am speriat rău de tot. E o parapareză cum ar veni, adică început de pareză sau semipareză și m-am speriat la început foarte tare. Nu mai puteam să merg aproape deloc, mergeam cu un cadru și după recuperările astea mi-am mai dat drumul puțin, dar ce e interesant că în casă dacă mergeam mă țineam de pereți. Dar nu puteam să duc o cafea din bucătărie în dormitor unde stau. Acum pot să-mi duc cafeaua.”, a spus Viorel Lis la Antena Stars, citat de Spynews.

Fostul edil a recunoscut că suferă de parapareză, o afecțiune care l-a țintuit la pat. Oana Lis a mărturisit că este încântată de progresele pe care le face Viorel Lis, pe zi ce trece. Din fericire, el se simte mult mai bine acum.

„Mă bucur că sunt aici în primul rând cu Viorel pentru că a fost o perioadă foarte grea în care ne-am ferit foarte mult, dar acum a făcut niște ședințe de recuperare și uite că a reușit lungul drum până la acest eveniment de la mașină”, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Cine va moșteni toată averea lui Viorel Lis

Fostul edil a făcut mărturisiri sincere și a spus că este foarte mulțumit că are pe cineva lângă el, respectiv pe Oana, în vârstă de 40 de ani.

Averea fostului primar al Bucureștiului nu este așa de mare. Are o pensie de 3700 de lei și o moștenire la țară. Fostul primar vrea să își facă testamentul, pentru că, după cum spune el, se apropie de finalul vieții.

‘Sunt la o vârstă la care cred că nu prea îmi place nimic. Este o vârstă spre… final de viaţă. Mă bucură că trăiesc cu cineva. Cea mai mare realizare este funcţia de primar general al Capialei, pe care nu credeam că voi reuşi vreodată să o obţin. Tata era foarte fericit că a fost învăţător. În plan personal, vreau să o fac fericită pe Oana (40 de ani ) în continuare şi mi-aş dori să am o relaţie mai bună cu rudele, care aproape toată mă urăsc’, mărturisea Viorel Lis, cu ceva timp în urmă.

‘Când o fi să plec, o voi face cu inima împăcată. În viaţa mea nu am minţit, nu am furat, nu am înşelat. Nu am luat bani de la nimeni. Şpagă… nu ştiu ce ea aia. Nu am condiţionat pe nimeni niciodată şi asta mă face fericit. Dacă îi spun cuiva că eu trăiesc cu o pensie de 3.700 de lei pe lună, cu soţia împreună, cred că ar râde de mine. Am avut un apartament pe care i l-am dat Oanei’, a mai adăugat acesta.

 

Urmăriți Impact.ro și pe