Cum arată vila în care stau Puya și soția lui, Melinda. Are două etaje și constructorul a pus un panou în față

Andreea Bisinicu 18.02.2023, 11:24

Puya și Melinda au devenit, rapid, una dintre cele mai apreciate echipe din cadrul competiției America Express. Cei doi au dovedit că sunt puternici și pot face față oricărei provocări, indiferent de natura acesteia. După ce s-a întors înapoi în România, rapperul și-a construit o vilă cu 2 etaje în Sălăjan, cartierul său favorit din Capitală. Cum arată aceasta.

Puya și-a construit o vilă cu două etaje în Sălăjan

Băiatul de cartier din Sălăjan nu se dezice. Rappperul Puya și-a construit o vilă cu două etaje în zona lui favorită din Capitală, la scurt timp după ce el și soția lui, Melinda, s-au întors din America Express.

Deși a locuit foarte mulți ani la bloc, Puya și-a mărit familia, de-a lungul anilor, el și partenera lui de viață având trei fiice. Drept urmare, artistul Dragoș Gărdescu s-a gândit să se mute într-un spațiu puțin mai mare, potrivit pentru cele patru fete din viața sa.

Vila impresionantă a familiei artistului este amplasată pe Bulevardul 1 Decembrie din Capitală, are 2 etaje, curte, locuri de parcat maşinile și un panou montat de constructor, chiar în fața clădirii.

Emisiunea difuzată, în prezent, la Antena 1, a fost filmată în primăvara – vara anului 2022, unde concurenții au avut de parcurs trei țări, zeci de orașe și o aventură de neuitat pe Drumul Aurului.

Puya și Melinda formează una dintre cele mai puternice și apreciate echipe din concurs. Artistul și frumoasa lui soție au reușit să câștige mai multe amulete, o imunitate și au fost trimiși și în cursa pentru Ultima Șansă.

Cei doi soți s-au luptat alături de trupa Andre și frații Gavril pentru a rămâne în competiție. Norocul a fost de partea lor, în ediția de 15 februarie, când vulturul verde din cutiuța Irinei Fodor i-a salvat de la eliminare.

De unde provine numele de scenă al artistului

În ceea ce privește experiența lor la America Express, Melinda și Puya au mărturisit că li s-a părut mult mai grea competiția în realitate, bucurându-se de oportunitatea care le-a fost dată, de a face parte din acest proiect.

De asemenea, toată lumea s-a întrebat de unde provine numele de scenă al rapperului. Veteranul muzicii hip-hop din România a explicat că porecla Puya vine de la fobia de păsări a tatălui său.

„Tata avea o mare fobie, de păsări. Și de pui îi era frică, nici măcar nu îi mânca. De asta i-a zis lumea Puiu. Și mie Puia, adică fiul lui Puiu”, a povestit artistul Dragoș Gărdescu la America Express.

Ulterior, vedeta a schimbat „i”-ul din poreclă cu litera „y”, pentru a dobândi un nume de scenă original.

Citește și În ce au investit Puya și Melinda banii câștigați la America Express. Imagini inedite cu noua lor achiziție

Urmăriți Impact.ro și pe