Cum arată un videoclip din Coreea de Nord. Despre ce cântă formația preferată a lui Kim Jong-un

Stan Filon, Cristi Ionică 27.06.2021, 15:44
Cum arată un videoclip din Coreea de Nord. Despre ce cântă formația preferată a lui Kim Jong-un

Kim Jong-un tocmai ce și-a dat acordul pentru ca două videoclipuri noi-nouțe ale trupei sale preferate să fie împărtășite cu toți supușii săi din Coreea de Nord. Cele două melodii au videoclipuri ”glamour” și vor fi difuzate de televiziunea publică. Melodiile au șanse reale să atragă ca un magnet populația din Coreea de Nord, mai ales că una vorbește chiar despre Coreea de Nord, iar cealaltă despre nimeni altul decât Kim Jong-un.

Cum arată un videoclip din Coreea de Nord

La nici o săptămână după ce liderul nord-coreean Kim Jong-un a recunoscut că țara sa trece printr-o criză alimentară fără precedent, din cauza căreia prețul orezului este dublu față de China, iar un kilogram de banane a ajuns să coste echivalentul a 45 de dolari americani, liderul de la Phenian își distrează poporul.

Așadar, dictatorul nord-coreean și partidul său au aprobat două noi videoclipuri muzicale scoase de trupa preferată a lui Kim Jong-un. Această trupă de cântăreți a devenit un fel de formație oficială în Coreea de Nord, după ce liderul nu și-a ascuns pasiunea pentru muzica lor.

Liderul de la Phenian este fanul numărul 1 al trupei respecive

Cum era de așteptat, cele două melodii sunt despre cât de norocoși sunt nord-coreeni să trăiască într-o țară ca a lor și cât de binecuvântați sunt ei să fie conduși de un lider precum Kin Jong-un, potrivit Business Insider. Comisia pentru afaceri de stat din Coreea de Nord a difuzat miercuri pentru prima dată videoclipurile la televiziunea națională.

Prima melodie se numește ”Mama noastră” vorbește despre Coreea de Nord. ”Mamă, mamă, draga noastră mamă, nu există nimeni ca tine. Chiar dacă m-aș reîncarna de 100 de ori, vreau să renasc și să trăiesc în sânul Mamei noastre”, spune cântecul.

”Urmează-i inima” este celaltă melodie de real succes. Este cântată de o singură doamnă, care privește în depărtare de pe o coastă stâncoasă, apoi se plimbă într-o pădure cântând despre Kim Jong-un. ”Singura persoană pe care o voi urma cu devotament este conducătorul nostru”, cântă femeia.

Kim Jong-un a petrecut recent chiar și la un concert al trupei respective, care a durat 130 de minute. Acesta a acceptat ca respectivul concert să fie înregistrat și difuzat săptămâna aceasta de televiziunea publică, chiar de mai multe ori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...