Cum arată toaletele de la unul dintre cele mai bune licee din Suceava. Imagini revoltătoare filmate de un elev

Badea Violeta 28.09.2022, 14:58
Cum arată toaletele de la unul dintre cele mai bune licee din Suceava. Imagini revoltătoare filmate de un elev

Imagini incredibile dintr-unul din cele mai bune licee din Suceava au ajuns miercuri, 28 septembrie, în spațiul public. Fotografiile greu de privit au fost realizate într-una dintre toaletele unității de învățământ. Pereții acesteia se află într-o stare de degradare foarte avansată, însă și țevile sunt acoperite de pete mari şi groase de mucegai.

Imagini de groază în toaleta unui liceu din Suceava

Imagini revoltătoare surprinse într-un liceu renumit din Suceava. Toaleta unității de învățământ pare a fi desprinsă dintr-un film de groază. Pe pereți, pe țevi și pe chiuvetă este o mizerie greu de descris în cuvinte.

În plus, mucegaiul a acoperit complet aproape toate suprafețele. Mirosul acestuia se simte puternic, susține adolescentul care a fotografiat totul și a oferit imaginile presei.

Se întâmplă în Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir”, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din Suceava. În prezent, aici învaţă peste 1.200 de elevi.

„Mucegai pe pereți, pe țevi, fără hârtie igienică (nici la chiuvetă, nici la toalete)… Nici nu mai are sens să aduc în discuție mirosul de pe tot etajul care ajunge inclusiv în clasele noastre”, a transmis adolescentul pentru monitorulsv.ro.

Citește și Ce se întâmplă cu absențele elevilor după renunțarea la semestre. Schimbare importantă începând din acest an școlar!

Cum arata toaleta unei scoli
Cum arata toaleta unei scoli. Sursa foto: monitorulsv.ro

Cum a reacționat conducerea școlii

Imaginile revoltătoare au ajuns și la reprezentanții Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”. Aceștia dau asigurări că toalete școlii vor beneficia de lucrări de reparație în vacanța din luna octombrie.

Conform acestora, problemele de infrastructură sunt rezolvate treptat, deoarece instituția nu dispune de toți banii necesari lucrărilor. Iată cum se apără directoarea școlii din Suceava.

„Într-adevăr, în imagini este o toaletă care nu a fost refăcută, urmează acest lucru. Facem lucrurile treptat, am reabilitat două săli de clasă, o parte din camerele de cămin, mobilier, saltele și altele.

Este nevoie de investiții în continuare și vom solicita bani de la autoritățile locale. Cât privește hârtia igienică, ea lipsește întrucât au fost înfundate toaletele cu aceasta. Există în schimb săpun, dezinfectant, uscător de mâini”, a declarat directoarea Eugenia Trufin pentru sursa citată mai sus.

Adolescentul care a făcut publice imaginile susține că își dorește ca cei peste 1.200 de elevi ai școlii să beneficieze de condiții mai bune de igienă.

Citește și Se majorează alocațiile copiilor de la 1 ianuarie. Câți bani vor primi elevii!

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...