Cum arăta Ștefania lui Speak în adolescență. Poză de colecție

Ana Anitoiu 19.10.2020, 09:24
Cum arăta Ștefania lui Speak în adolescență. Poză de colecție

Ștefania, logodnica lui Speak, pe care artistul a cerut-o în căsătorie în cadrul emisiunii ”Asia Express – Drumul Comorilor”, era splendidă și în adolescență. Însă, pe atunci, arăta diferit.

Cum arăta Ștefania lui Speak în adolescență

Când a văzut o fotografie cu Ștefania de când ea era în clasa a VIII-a, Speak a fost uimit de cât de mică era aleasa inimii lui.

Pe atunci, ”Libelula” era tot incredibil de frumoasă, dar unele lucruri s-au schimbat în timp. Avea o altă formă a sprâncenelor și buzele mai puțin cărnoase.

Ștefania a devenit și mai cunoscută și apreciată după ce a participat la emisiunea ”Asia Express – Drumul Comorilor”, unde a ajuns în finală, alături de Speak.

În cadrul emisiunii, Speak a cerut-o în căsătorie, după ce i-a mărturisit Ginei Pistol că ea este aleasa inimii lui, fără nici un dubiu.

De altfel, chiar și prezentatoarea emisiunii, care acum așteaptă să devină pentru prima dată mamă, s-a declarat impresionată de povestea de iubire dintre Speak și Ștefania, pe care el o alinta ”șoarec”, în timpul show-ului.

Cum arăta Ștefania lui Speak în adolescență. Poză de colecție
Cum arăta Ștefania lui Speak în adolescență. Poză de colecție

Cine este, de fapt, Ștefania. Cum l-a cucerit pe Speak

Originară din Galați, Ștefania nu are frați sau surori, iar decizia de a fi singură la părinți i-ar fi aparținut chiar ei.

”Sunt singură la părinți, deoarece eram foarte posesivă cu părinții mei. Dorința de a fi singură la părinți îmi aparține, iar ei au respectat asta”, declara ea, în urmă cu ceva timp, citează spynews.ro.

Pasiunea ei pentru dans a adus-o la București. A ajuns să colaboreze cu INNA, pentru videoclipul piesei ”Ruleta”. Amai colaborat și cu artiști precum Smiley, Randi și Elena Gheorghe.

Tot pasiunea pentru muzică i-a dat ocazia să îl cunoască pe Speak, care i-a descoperit și talentul muzical. Între ei doi a început o frumoasă poveste de dragoste.

”Eu am făcut primul pas în a ne cunoaște, deși eu sunt mai timid. Am fost și eu bărbat o dată. Atunci când îți propui să te combini, nu se întâmplă nimic. Lasă să se întâmple. Pot să îi zic orice partenerului. E prima oară în viața mea când pot să fac asta. Nu m-am simțit niciodată mai în largul meu”, a povestit Speak.

Pe de altă parte, Ștefania a dezvăluit că cel mai mare avantaj al relației lor este acela că sunt foarte buni prieteni. Ceea ce s-a văzut și la ”Asia Express – Drumul Comorilor”.

”Nu i-am dat semnale că ar trebui să facă vreun pas. S-a întâmplat. Noi suntem foarte buni prieteni și ăsta e cel mai mare atu al nostru.”, a declarat Ștefania, iubita lui Speak.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...