Cum arată soțul celebrei Ileana Stana Ionescu. Actrița s-a retras pentru a se ocupa mai mult de el

Nicu Stan 02.12.2021, 08:53
Cum arată soțul celebrei Ileana Stana Ionescu. Actrița s-a retras pentru a se ocupa mai mult de el

S-a aflat cum arată soțul celebrei actrițe Ileana Stana Ionescu. Artista a fost nevoită să se retragă de pe scenă pentru a putea să se ocupe mai mult de soțul său. Îndrăgita actriță Ileana Stana Ionescu a avut de curând o apariție la TV, alături de soțul ei, Andrei Ionescu, lucru care nu s-a mai întâmplat. Ileana Stana Ionescu are 85 de ani, iar soțul ei va împlini în curând 94 de ani.

Cine este soțul celebrei Ileana Stana Ionescu. Andrei Ionescu are 95 de ani și beneficiază de toată atenția actriței

Ileana Stana Ionescu şi Andrei Ionescu formează un cuplu de nu mai puțin de 64 de ani. De la debutul pandemiei de coronavirus, însă, pentru celebrul cuplu a început o perioadă foarte grea.

Aceștia nu mai ies din casă de teamă să nu se infecteze cu coronavirus şi sunt aprovizionaţi cu cele necesare de către un apropiat, respectiv de un nepot.

Ileana Stana Ionescu si sotul ei, Andrei
Ileana Stana Ionescu si sotul ei, Andrei

De ce s-a supărat Ileana Stana Ionescu de Sfântul Andrei

Pe 30 noiembrie, Andrei Ionescu şi-a serbat ziua de nume. Ziua de Sfântul Andrei a prins-o pe Ileana Stana Ionescu cu un mare regret, acela că nu a putut să îi cumpere soţului ei un cadou.

„Nu i l-am cumpărat pentru că nu am avut timp… Și eu sunt profund nemulțumită pentru că eu voiam să îi ofer ceva, să îi fac o bucurie. Și toată dragostea pe care i-o port să fie înveșmântată într-un cadou frumos. Ei bine, nu-l are, mă are doar pe mine și trebuie să fie mulțumit cu asta. Nu m-am gândit la ceva anume, vedeam în magazine, dar dacă nu am putut”, a declarat actrița în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.

Celebrul cuplu s-a baricadat în casă

Andrei Ionescu, prezent în emisiune, a intervenit imediat și a spus că, la vârsta lor, este greu să mai iasă din casă, mai ales că le este frică de infecția cuCovid-19.

„Nu putem circula pe vremea asta. Noi acum preferăm să stăm acasă, suntem aprovizionați de către un nepot de-al nostru și noi stăm cuminți acasă. Ce să facem… ăsta e timpul”, a spus Andrei Ionescu, care a mai dezvăluit și un al doilea motiv de sărbătoare din familia lor: „Suntem împreună de 64 de ani, mai exact, am împlinit luna trecută, pe 25”.

Cine o ajută pe Ileana Stana Ionescu

Chiar dacă nu ies foarte des din casă, actrița Ileana Stana Ionescu și soțul ei au câțiva oameni apropiați care îi ajută permanent. O doamnă apropiată familiei, un nepot, dar și fiul, care este stabilit în America au grijă de actriță și de soțul ei. Astfel, de Sfântul Andrei i-au avut pe toți apropiații alături.

„Noi am avut astăzi niște invitați, niște nepoți și strănepoți cu care am depănat amintiri din familie și asta a fost, ca să zic așa, sărbătoarea noastră”, a mai spus Andrei Ionescu.

Urmăriți Impact.ro și pe