Cum arată soția lui Romică Țociu după ce a învins o boală devastatoare. Nicoleta și-a revenit complet. FOTO EXCLUSIV

Ana Anitoiu 25.02.2021, 16:00

Soția lui Romică Țociu a fost surprinsă de fotoreporterii Impact.ro pe stradă, în București, în timp ce a mers să rezolve unele lucruri prin Capitală. Iată cum arată Nicoleta în prezent, după ce a învins o boală devastatoare ce poate duce la deces.

Cum arată soția lui Romică Țociu după ce a învins boala

Nicoleta s-a căsătorit cu Romică Țociu în urmă cu aproape trei decenii. Acum, la vârsta de 48 de ani, femeia arată excelent, la ceva timp după ce a învins un cancer la sân. Fotoreporterii Impact.ro au surprins-o dimineață devreme, mergând să rezolve niște lucruri la două bănci. Apoi, soția artistului a plecat spre zona Arena Națională, unde a intrat într-o clădire în care se află o clinică de recuperare medicală.

Pentru aceste drumuri pe care le-a avut de făcut, soția lui Romică Țociu a ales o ținută lejeră. Nicoleta și-a prins părul într-o coadă la spate, a îmbrăcat o pereche de pantaloni sport negri, o geacă scurtă închisă la culoare și s-a încălțat cu o pereche de UGG-uri. Femeia a pierdut multe kilograme după lupta cu boala cumplită.

Cum arata sotia lui Romica Tociu dupa ce a invins o boala devastatoare. Nicoleta si-a revenit complet. FOTO EXCLUSIV
Sotia lui Romica Tociu

Ce a făcut soția lui Romică Țociu după ce a aflat diagnosticul cumplit

În anul 2016, soția lui Romică Țociu a primit un diagnostic înspăimântător. Medicii i-au spus că suferă de cancer la sân. Din fericire, Nicoleta s-a recuperat, așa cum și-a propus să facă încă de când a aflat cumplita veste. Ea și artistul în vârstă de 58 de ani au împreună un fiu și o fiică.

“Când am aflat, am mers foarte mult pe jos, cred că vreo şapte-opt staţii de tramvai. În mintea mea era ce o să spun acasă, nu ştiam dacă vor înţelege exact, ce o să facem. Primul gând a fost că orice va fi o să-l depăşesc. Singurul lucru care nu poate fi depăşit este moartea. În rest, orice poate fi depăşit. Nu mi-a fost frică. Cel mai tare mi-a fost teamă de reacţia copiilor, a lui Romică şi a părinţilor mei”, a spus Nicoleta Ţociu.

Cum a reacționat Romică Țociu la diagnosticul dat soției lui

Romică Țociu a suferit un șoc atunci când a aflat că soția lui a primit diagnosticul de cancer la sân. ”Mi s-a făcut mie rău, da ce, eu am mai spus ceva? Am rămas mut!”, a povestit el pentru click.ro despre acel moment nefericit. Ulterior, soția lui Romică Țociu a fost operată la Spitalul Fundeni de medicul oncolog Alexandru Blidaru, care i-a salvat sânul, în contextul în care la prima opinie, Nicoletei i s-a recomandat masectomie totală.

”La primul control mi s-a spus că se recomandă mastectomia totală, iar asta m-a speriat destul de tare. Am mers la profesorul Blidaru, care mi-a promis că va încerca să-mi salveze sânul, şi aşa s-a şi întâmplat. Nu a fost nevoie de mastectomie totală, ci doar de sector”, a povestit Nicoleta Țociu, care a trecut apoi prin chimioterapie, ce i-a cauzat căderea părului și slăbirea sistemului imunitar. Din fericire, femeia s-a recuperat și în prezent arată excelent.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...