Cum arată soția lui Bobiță din Las Fierbinți. ”Am cucerit-o când avea 12 ani”

Diana Radu 02.07.2020, 16:56

Actorul Mihai Bobonete care-l interpretează pe Bobiță în Las Fierbinți este cunoscut publicului larg, însă puțini știu cum arată soția acestuia. Comediantul este împreună cu soția sa de 25 de ani și au o familie frumoasă.

Cum arată soția lui Bobiță din Las Fierbinți

Mihai Bobonete se numără printre cei mai celebri și apreciați comedianți de la noi. De asemenea, acesta a devenit și mai îndrăgit de către public odată cu debutul în serialul de comedie Las Fierbinți de pe Pro TV, acolo unde joacă rolul lui Bobiță.

„E timp pentru toate lucrurile care te bucură, trebuie doar să nu depășești o limită. Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro. Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată”, a declarat Mihai Bobonete (39 de ani).

Pe lângă cariera sa înfloritoare, acesta este împlinit și pe plan sentimental. Comediantul are alături o frumoasă femeie care l-a sprijinit întotdeuna și care i-a stat alături aproape un sfert de secol.

bobita, las fierbinti, sotie
Cum arată soția lui Bobiță din Las Fierbinți

Cătălina Bobonete l-a făcut pe comendiat tată de două ori. Cei doi au împreună un băiețel de 9 ani pe nume Octavian și o fetiță de 5 ani, pe nume Maria. Povestea lor de dragoste este una foarte interesantă, ei s-au cunoscut în adolescență și s-au căsătorit după 25 de ani de relație.

Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Şi uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Aşa că…am şi uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o anul trecut, dar a durat că a trebuit să mă conving, ştii…25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relaţie destul de bună cu copiii, nevasta mă iubeşte, eu o iubesc pe ea aşa că suntem fericiţi”,a declarat actorul pentru Viva.

Soția lui Mihai Bobonete are 27 de ani și este absolventă a Facultății de Psihologie, dar profesează ca make-up artist. Spre deosebire de soțul ei, Cătălina este o prezență discretă care preferă să rămână în spatele reflectoarelor.

Urmăriți Impact.ro și pe