Cum arată soția lui Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad de la Pro TV. E de o frumusețe rară

Iancu Andreea 11.08.2020, 13:17
Cum arată soția lui Adrian Nartea, actorul principal din serialul Vlad de la Pro TV. E de o frumusețe rară

Adrian Nartea este o prezență extrem de șarmantă în showbiz-ul românesc. Iar asta datorită modului în care arată în rolul principal din serialul Vlad. Bărbatul a reușit să frângă inimile multor femei care îl urmăresc în episoadele de la Pro TV. Deși multe domnișoare încă suspină după el, Adrian Nartea este însurat. Actorul principal din Vlad are acasă o soție extrem de frumoasă.

Cine este soția lui Adrian Nartea

Adrian și-a început cariera activând în lumea modelling-ului. Astfel, actorul, care interpretează personajul Vlad, și-a cunoscut soția. Alina Ferinceac și Adrian Nartea s-au cunoscut în Tunisia, în urmă cu 10 ani. Cei doi au fost protagoniștii unei ședințe foto, ambii fiind modele pe atunci. Astfel, ei au rămas împreună, unindu-și destinele la patru ani de la prima întâlnire.

Povestea de dragoste dintre Adrian și Alina este una extrem de frumoasă. Actorul a cerut-o în căsătorie pe soția sa într-un mod inedit. El a invitat-o la o cofetărie cu ocazia Valentine’s Day și i-a scris cererea pe o prăjitură de ciocolată.

Astăzi, Alina Nartea Ferinceac este mămica Marei, dar și un bun make-up artist. Deși puțini s-ar fi așteptat, cei doi părinți au decis să își crească fiica, în vârstă de trei ani, fără ajutor. Pe de altă parte, Adrian și-ar dori un nou copil, însă mai are de negociat cu soția sa.

“Nu avem bonă. Socrii sunt la Suceava, iar ai mei sunt la Brașov. Nu am vrut bonă pentru că ne-am dorit să avem noi grijă de ea”, spunea Adrian Nartea, cu ceva vreme în urmă, în emisiunea Vorbește lumea.

Adrian Nartea și soția sa foto - avantaje.ro
Adrian Nartea și soția sa
foto – avantaje.ro

Adrian Nartea, de la preot la actor

Astăzi îi admirăm talentul în fiecare episod din serialul „Vlad”, însă Adi Nartea ar fi trebuit să aibă o altă carieră. Potrivit unui interviu acordat creatoarei de modă Mihaela Drafta, părinții și-ar fi dorit ca Adi să devină preot. Alte variante de meserii ar fi fost cea de profesor sau avocat.

Cu toate acestea, Nartea s-a axat pe sport. El a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din Brașov. Ulterior, fiind remarcat de către Catinca Roman, el a ajuns să activeze ca model pentru diferiți designeri, printre care și Cătălin Botezatu.

“Când eram adolescent, îmi spuneam că vreau să lucrez într-o corporație și să am un program fix ca apoi să mă întorc acasa la familie. Lucrurile s-au întâmplat altfel în viață și n-am ajuns nici preot, cum ar fi vrut ai mei, și nici corporatist”, a declarat Adi Nartea pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...