Cum arată sora pe care Theo Rose a ținut-o la secret. ”Fără ea n-aș fi avut nicio șansă”

Badea Violeta, Dan Grecu 27.01.2022, 13:12

Theo Rose este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară. Frumoasa cântăreață se bucură de un adevărat succes, după ce a reușit să ajungă la inima publicului cu melodiile sale. Dincolo de carieră, vedeta se poate mândri și cu o familie extrem de frumoasă. Dacă pe ea o cunoaște o țară întreagă, puțini știu cum arată sora solistei.

Cine e și cum arată sora lui Theo Rose

Theo Rose nu mai are nevoie de nicio introducere. Cântăreața, în vârstă de 24 de ani, a reușit să devină una dintre cele mai cunoscute și solicitate artiste din România.

Cu toate astea, vedeta este destul de discretă atunci când vine vorba de viața personală și familia ei. Tocmai de aceea, puțini au știut că artista mai are doi frați, pe Raluca și Radu.

Solista se înțelege foarte bine cu Raluca Diaconu, sora care practic a crescut-o pe Theo Rose. În vârstă de 35 de ani, Raluca a fost un adevărat model pentru vedetă.

Se pare că sora cântăreței ar fi fost, de asemenea, implicată chiar și în cariera artistei. Raluca Diaconu și Theo Rose au fost întotdeauna apropiate și s-au sfătuit la fiecare mișcare. Invitate într-o emisiune TV, cele două au vorbit despre copilăria lor.

„Ea a sacrificat mai mult din copilăria ei pentru a mă crește. Acum adună roadele a ceea ce a investit în mine.(…) Ea a avut niște responsabilită un pic premature.”, a dezvăluit Theo Rose, la Antena 3.

„Sentimentele mele erau mai de grabă materne decât de soră. Cred că mi-am asumat rolul acesta și cred că încă de la început a stârnit în mine o chestie care mi-a făcut să-mi placă. Când se uita la mine cu ochii mari și verzi era irezistibilă.”, a adăugat Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose.

Raluca Diaconu si Theo Rose
Raluca Diaconu si Theo Rose

Theo Rose, despre relația pe care o are cu sora ei

Theo Rose a avut numai cuvinte de laudă la adresa surorii ei. La rândul ei, Raluca Diaconu a mărturisit că artista a sprijinit-o enorm atât pe plan profesional, cât și pe plan personal.

„E greu să vorbim de relația noastră, se lasă cu multe emoții. Cred că fiecare dintre noi este pe locul ei, dar în aceeași măsură are o mare importanță că e sora mea.

A venit o perioadă când ea a devenit model pentru mine.”, a povestit sora lui Theo Rose.

Așa cum am precizat și mai sus, cântăreața mai are și un frate despre care nu vorbește foarte des. Acesta se numește Radu și are 32 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe