Cum arată sora Andreei Mantea. Puţini ştiu cu ce se ocupă, de fapt

Nicu Stan 01.01.2022, 18:52

Cum arată sora Andreei Mantea. Puţini dintre români ştiu cu ce se ocupă, de fapt, sora celebrei prezentatoare TV. Pe Andreea Mantea o ştie toată lumea, însă de sora ei, Lavinia, nu a auzit foarte mulți. Cu ce se ocupă aceasta şi de ce nu suportă cu ce se ocupă vedeta de la Kanal D. Trebuie menționat că Lavinia este sora mai mare a Andreei Mantea. Vedeta Kanal D a spus totul în emisiunea lui Denise Rifai.

Ea este Lavinia, sora mai mare a Andreei Mantea. Cu ce se ocupă și de ce nu-și suportă sora vedetă

Andreea Mantea are o soră mai în vârstă ca ea despre care nu se știu prea multe lucruri. Andeea Mantea, invitată în cadrul emisiunii  „40 de întrebări cu Denise Rifai”, a dat cărțile pe față și a vorbit despre motivul pentru care Lavinia nu vrea să audă de Andreea Mantea, cea din fața camerelor de filmat. La rândul ei, Andreea Mantea a spus cu ce se ocupă sora ei.

Lavinia, în general, nu are o părere bună despre persoanele care apar la televizor, iar Andreea Mantea nu face nici ea excepție de la regulă. Puţini ştiu cu ce se ocupă, de fapt, sora mai mare a Andreei Mantea.

Lavinia nu este de acor cu ce se ocupa Andreea Mantea
Lavinia nu este de acor cu ce se ocupa Andreea Mantea

Sora Andreei Mantea nu are niciun fel de afacere

„Nu o place deloc pe vedeta Andreea Mantea și nu are o afacere în imobiliare cum s-a scris, este angajat că noi toți. I-am propus să lucreze alaturi de mine și a refuzat”, a povestit Andreea Mantea.

Despre Lavinia, presa a scris că ar cocheta cu afacerile în imobiliare, însă zvonurile au fost infirmate de prezentatoarea de la kanal D. Aceasta a dezvăluit că Lavinia are cu totul alte planuri de viitor, iar faptul că este la a patra facultate spune multe despre ea. În plus, în trecut, vedeta i-a propus să lucreze alaturi de ea, însă sora ei a refuzat-o din start.

Andreea Mantea, criticată cel mai tare de sora ei

De asemenea, Lavinia este cel mai mare critic al Andreei Mantea, iar prezentatoarea TV a recunoscut că i-ar place să fie precum sora ei: dură și realistă.

”Este în anul III la Facultatea de Drept, este la a patra facultate. Nu stiu pe ce drumuri o să apuce și de ce face lucrurile astea, dar felicitări ei pentru că poate și reușește. Și da, nu are o părere buna despre persoanele care apar pe sticla, le urmărește defectele îndeaproape, este dura, este drastica. Nu lasă loc de niciun fel de interpretare, ea nu este că mine.

Sora Andreei Mantea este o tipă dură

Ea nu trebuie să greșească că să fie dezamăgită, ea nu trebuie să învețe din greșeli. Mi-ar fi plăcut să fiu mai realista așa că ea. Nu are o părere buna despre mine. E foarte dură, dar eu ador oamenii ăștia”, a mai spus Andreea Mantea.

Nu în ltimul rând, Lavinia este pornită atât de tare împotriva andreei Mantea, încât nu este de acord nici măcar cu cărție pe care le citește.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe