Cum arată “soacra” Simonei Halep. Au petrecut Crăciunul împreună. Foto

Diana Radu 06.01.2020, 13:00
Cum arată “soacra” Simonei Halep. Au petrecut Crăciunul împreună. Foto

Simona Halep a petrecut Crăciunul alături de viitorul său soț Toni Iuruc, dar și de familiile lor. Tensimena a făcut publice pe contul său de  Instagram și câteva fotografii din perioada Sărbătorilor de iarnă. Iată cum arată soacra Simonei Halep și ce relație au cele două.

Simona Halep și-a petrecut Crăciunul împreună cu Toni Iuruc și cu mama acestuia. Cum arată soacra Simonei?

Tenismena și Toni Iuruc sunt împreună din vara anului trecut, iar acesta este primul Crăciun pe care l-au petrecut împreună. Halep a avut parte și de o supriză în ziua de Crăciun, aceasta a fost colindată de Ștefan Hrușcă, cel care a devenit deja de ani buni eticheta sărbătorilor de iarnă. De asemenea, sportiva a postat și o poză cu Hrușcă dar și soacra acesteia.

Fotografia a adunat 70, 126 de like-uri și a stârnit mai multe comentarii. Foarte mulți internauți au remarcat asemănarea izbitoare dintre iubitul Simonei Halep și mama acestuia. Ex-liderul WTA are o relație perfectă cu familia actualului partener, în special cu viitoarea soacră, Genica.

O seară de ajun de neuitat ❤️ . Crăciun fericit !!! #ceamaifrumoasasurprizadelaparinti #celmaifrumosCraciun #multumescdinsuflet @stefan_hrusca______ #elenafrancui”, a fost mesajul Simonei Halep din dreptul postării de pe o rețea de socializare care îi arăta toată familia în ziua Ajunului.

Simona Hlep, Crăciun, Toni Iuruc, soacra Simonei
Simona Halep și-a petrecut Crăciunul împreună cu Toni Iuruc și cu mama acestuia.

Simona Halep și Toni Iuruc vor face nunta la malul mării anul acesta. ”Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep.

Între timp, Toni Iuruc își pune banii la adăpost. Afaceristul figurează la Registrul Comerțului, ca asociat sau administrator în șase firme, însă niciuna dintre aceastea nu mai funcționează. Însă, partenerul Simonei mai deține o firmă, ”Trei rândunele”, care figurează pe numele mamei sale Genica, în vârstă de 68 de ani. Firma despre care vorbim a obținut anul trecut un profit de aproape 40.000 de euro și are ca obiect de activitatea închirierea bunilor imobiliare.

Urmăriți Impact.ro și pe